Zdravim maminy 🙂
Pred časom ma Nestle baby club vybral ako ambasádorku na testovanie ich pokračovacieho mliečka Beba Optipro Comfort 3 a zároveň ma požiadali, aby som sa podelila so skúsenosťami s daným mliečkom.
Veľmi ma potešilo, keď u mňa ráno o siedmej zazvonil kuriér so zásielkou z Čiech a muž ma už išiel zbabrať, čo za somariny som zas naobjednávala 😀 Našťastie ho celkom milo prekvapilo, keď sme rozbalili balík a tam zlatá plechovka prémiového pokračovacieho mliečka Beba Optipro Comfort 3.
Malý ma 11 mesiacov a už od narodenia som ho popri dojčení dokrmovala týmto mliečkom, pretože bol veľký hladoš a trpel refluxom aj kolikami, tak som bola rada, že mu konečne "sadlo", kedže som vyskúšala aj ine značky mliek. Pri tejto Bebe som ostala prekvapená, že ju prijal bez problémov a bolesti bruška zmizli, aj trávenie sa mu upravilo. Dodnes je dojčený a zároveň papká aj pokračovacie mlieko a bolesti bruška, či zlé trávenie už nepoznáme. 🙂
Má príjemnú chuť, rýchlo sa rozpúšťa, nehrudkuje a nepení.
Obsahuje probiotiká a prebiotiká po vzore materského mlieka, takže je aj rýchlo stráviteľné a pozitívne vplýva na imunitný systém.
Takže moje hodnotenie a skúsenosti s pokračovacím mliečkom Beba Optipro Comfort 3 sú pozitívne a môžem ho len odporúčať.