Ahojte! Prichádza čas, kedy budem musieť dcérku dokrmovať UM. Rozhodujem sa medzi týmito mliečkami. Napíšte mi Vaše skúsenosti, ako ste Vy a hlavne Vaše detičky s nimi spokojné. Ďakujem
@liz_lemon ja som do puberty mala atopický ekzém, ale odhliadnuc od toho som čítala, že "v skupine detí bez alergickej rodinnej záťaže je najviac budúcich alergikov". Rada by som malú ochránila pred čo najmenším vplyvom alergénov, aj tak je toho v dnešnom svete okolo nás veľa (čo neovplyvníme) a to mliečko môžeme ovplyvniť
@ivushqa my sme mali s HA mliekami len problemy, strasne maleho zapchavali a mal po nich otrasnu zelenu stolicu a co pocuvam a citam nie sme jedini 😒 takze za mna, ak naozaj nemusis, HA nedavaj, uprimne si aj tak nemyslim, ze by mlieko zachranilo dieta od alergie v neskorsom veku...ale je to samozrejme na tebe 😉 z tych dvoch mliek, medzi ktorymi sa rozhodujes, by som volila urcite nutrilon...ale tu je zase dalsia dilema, lebo kazdemu babatku sadne nieco ine, mozno budes musiet vyskusat obidve 🙂
Ahoj, my sme používali rakúske mliečko Milumil (zn. Milupa) PRE HA - je velmi kvalitné, už sme prešli na normalne , ale ak by si mala zaujem, mozem ti pár krabíc tohto mliečka predať, ostalo mi totiž v zásobe ked som ho nakupila viac. Boli sme s nim velmi spokojní, vela ludí nanho chodí do rakúska.
@ivushqa
@ivushqa ja som spokojna s Bebou a pouzivame iba AR a nie HA
My sme pri obidvoch používali iba obyčajnú Bebu. Mladšiemu sme aj skúsili Nutrilon, ale strašne z neho zvracal a o poľskom už ani nehovorím.
@ivushqa ahoj nas beba zapekala spokojne sme boli s nutrilonom ha