Dobrý deň, ma niekto skúsenosť s týmto mlieckom ? Kedy sa dostaví účinok ? Mame 10 týždňov, už tri týždne mame zapchu, strašne tvrdú stolicu nedokáže sa vykakať toto mlieko nám odporučila lekárka mame ho týždeň a žiadny rozdiel.
@gabym kedy sa zmenila stolica ?
Ja rozmýšľam tiež bud nad senstive alebo comfort, mame bebu AR a od kedy malému odbili 3 mesiace katastrofa, naduva ho, kakat nie a nie🤦♀️ a poradňa až koncom jula pôjdem skôr sa spýtať dr
@lucia13022023 my sme prešli z Comfort na sensitive stolica stále tvrdá 😢
Môj nemá tuhú, no sám sa nevykaka.. Dávam probiotika aj... Alebo ci celkovo odísť od beby? Neviem..
Neskúšali ste sabsimplex, baby calm?? Ja dávam to malému, pri každom jedle, no keď nedám je zle.. A nechcem aby stále bral nejaké lieky alebo doplnky..
@lucia13022023 baby calm, espumisan harmanček na riedenie stolice, probiotiká a nič 😐 stolica ako kamen
Juuj chudá bábätko.. Nám aspoň toto zabralo.. Iná značka mlieka úplne? Neskúšali ste?
Nezmenila a ešte k tomu sa pridali bolesti, prešli sme na hipp a super. Hneď v ten deň sa pekne vykakal, žiadna tvrdá stolica
My mame bebu sensitive cca od druheho mesiaca. Teraz mame 6 mesiacov a velka spokojnost. Skusili sme obycajny nutrilon, obycajnu bebu a jedine zo sensitive ho nebolelo brusko. Odkedy mu davame sensitive, tak nevieme co je to plac. Skuste probiotka (biogaia, probiomaxik alebo sa poradte s pedi alebo v lekarni co by Vam odporucili na zapchu). Ak davate prikrmy tak pridajte slivky alebo slivkovu stavu.
Ozaj. Davate vitamin D? Ak ano, tak aky? Aj z vitaminu D moze zapekat. Skuste vysadit na tyzden dva ci pomoze. Z pocutia viem ze vigantol zapeka. Lepsi je devit alebo jamieson.
Mali sme len beba sensitive a katastrofa