Ahojte. Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s UM Beba Comfort. Mojej dcerke prospieva no zaujimalo by ma ako to mate/ste mali vy. Prospievalo alebo neprospievalo toto UM vasim detom?
@darina2711 my sme na tom podobne 🙂 Najprv sme mali tiez sunar no z toho tiez grckala. Kamaratka mi odporucila bebu tak sme ju skusili a mala si okamzite toto mliecko zamilovala😊
Ahojte maminky,zostalo mi mliecko Beba AR 1 proti ublinkavaniu,7 pixiel neotvoren., 1 pixla nacata ale takmer plna,ak by mal Niekto zaujem,napiste ip,krasny dnik zelam❤️💚🌹
@keremiova čo dieťa to mlieko 😄niektoré si nevedia vynachváliť ten Hipp-stolica bola síce pekná ale to bruško ho nedokázalo stráviť,je mastnejšie ....qononsem tam ich tie brúska bolieť budú ,ale nemusí to byť nevyhnutne z mlieka.Vy máte dievčatko,chlaoci sú vraj na brúska nachylnejsi 🥴
Ahojte .. ja mám načatú pár dni bebu AR ak by niektorá chcela .. malému ju nakoniec netreba .. 3 odmerky chýbajú. 🙂
No a pri dcére som mal nutrilon max spokojnosť a teraz pri malom mám bebu- tá bola v nemocnici. Zatiaľ všetko Oki
@keremiova môjmu malému pasuje asi najviac ,teda mali sme HiPP a Sunar premium -z hippu grckal ale že hrozne a zo Sunaru tiež a bol viac nekludny...no ten mi najviac voňal ako mliečko ☺️ale táto Beba comfort za nás super,navyše netreba dáva t nijaké probiotiká,tie sú už v tom....