Ahojte, nenasla som nikde nove info, tak sa chcem opytat ci lekari predpisuju aj Bebu Ha alebo len Nutrilon hypoalergenny. Zaroven sa chcem opytat ci je nutrilon vseobecne znasatelny babatkami alebo radsej bebu nevymienat. Dakujem pekne
@zuzipolo dakujem ani by som nechcela menit ale nevie mi predpisat bebu ha , neviem preco :/ nieco tam vraj blbo ukazuje v pc
@mala_bodka ahoj, v r. 2017 aj 2018 nám Bebu ha pediater predpisoval. Bolo nutné doložiť potvrdenie od lekára rodičov o alergii. Z nutrilonu sa dcéra vyhádzala. Čiže za mňa radšej BEBA ha
@amieima a ake balenie ak si pamatas ? 800g alebo 400g ? 🙂
@mala_bodka 800g predpisoval nam
@mala_bodka dokonca si pamätám,že nám este aj poisťovňa nejakú časť peňazí spatne vrátila šekom.
@amieima dakujem pekne 🙂
Ja mam bebu ha 1 na predpis
@danusa63 a kolko doplacas ?
@mala_bodka nejakých 10e na pixlu
@mala_bodka ahoj. My sme mali od malička Nutrilon ha. Žiadne problémy. Dr.nam ho predpisovali do 10m potom žiaľ v plnej cene. Za mňa spokojnosť papa ho dodnes.
@fiafia ano viem ze nutrilon je celkom kvalitny a vacsine babatiek vyhovuje no my sme teda vyskusali nutrilon no bohuzial na druhy den dostal hnacky tak sme sa vratili k bebe ktoru mal od narodenia a uz rasej neexperimentujem :(
@mala_bodka prepáč omilom. To bola odpoveď k inej téme 😁
Tiez sme mali Nutrilon HA a potom omneo comfort na predpis
@mala_bodka ahoj,mne sa zdá,že aj bebu predpisujú..Nutrilon,takzko povedať,moju malú zapekal,ale napríklad môj malý brat na ňom vyrástol bez problemov..nemenila by som ak vám sedí to čo máte teraz 🙂