Babysmilk - recenzia

luciachh
6. nov 2021

Ahojte baby,mate prosim skusenosti s mlieckom Baby SMilk?
Ako sa vam rozraba? Co naň vaše detičky?
Moj muž si zobral do hlavy ze jedine toto mlieko budeme davat malemu ako prikrm 1x za den ku kojeniu, lebo jemu kamarat povedal ze to je najlepsie mlieko na trhu a bodka. Ide ma z neho porazit.
Maly ma 2,5 tyzdna a cca 5 dni som dokrmovala Bebou, a teraz prvy den s tymto Babysmilk. Strasne zle sa rozraba, hrudkuje, a sice som ho dala malemu len raz a vypil, ale dost ho vyvracal.

happymom14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mekky1
12. nov 2021

@luciachh
@luciachh aj ja ho chcem dat malému lebo je že vraj veľmi dobre. Aj kamošky ho majú, na ich stránke Babysmilk. Sk je písané že treba aj 10 minút pretrepavat mliečko, pretože obsahuje kravské colostrum, ktoré sa ťažšie rozpúšťa ako pri ostatných mliekach.

luciachh
autor
12. nov 2021

@mekky1 skusala som rozrobit aj s lyzickou a nasledne pretrepat, naozaj aj dlho, ale stale su v nom kusky nerozpustene. Ked bude clovek 10 minut trepat mlieko aby sa rozoustilo bude studene a nie ze 40stupnov. Plus maly mi ho dost grckal cize som ho odlozila. Ak chces predam ti ho za lepsiu cenu, je z neho odobrste len trocha.

meeel
27. dec 2021

@luciachh dobrý deň. My sme s mlieckom nesmierne spokojní. Nerozumiem ako niekto môže porovnávať toto mliečko s Kendamil . Toto mliečko neobsahuje žiadne oleje a emulgatory ,čo Kendamil ano. Cize je to 100 a 1. Áno rozraba sa horšie , nakoľko tie oleje a emulgatory sú tam není. Avšak keď si človek zvykne dávať tu správnu teplotu a poriadne zatrepe,tak je to úplne top. A keby aj noeco ostalo,dieťatku sa to nedostane a je to znak toho,že sú tam skutočne bielkoviny a colostrim hlavne. Co v dnešnej dobe je potrebné. Máji stránku aj na insta ,stačí pozrieť.

meeel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
meeel
27. dec 2021

@mekky1 netreba 10min pretrepat..netreba zas veriť všetkému 😀treba len dostať správny grif. Alebo viem ,ze na stránke majú číslo, kde Vám veľmi radi a ochotne vo všetkom poradia.mliecko je fakt Top medzi mlieckami. To zloženie je neporovnatelne . A ako sledujem mnoho bab na insta ,nedajú naň dopustiť. Deti prestanú mat reflux,nezapeka a hlavne sú spokojné a zdravé...

meeel
27. dec 2021

@meeel a ak niekto tvrdí,že je laktovegan a povie ,že Kendamil ma lepšie zloženie, tak uz fakt neviem. Asi to zloženie poriadne nečítal, alebo neviem co si myslieť. Trosku sa to vylučuje.. a ak by sme mali pozerať nato ,že ,,kto to dava,, a nie co tam je počas procesov popridavane, tak uz len krutim hlavou

asined1812
21. jún 2022

Mojej 2 a pol mesačnej dcérke sme zmenili mliečko na Baby Smilk,kvôli kolikám a problémom s kakaním a môžem povedať že zatial dcérke pasuje najlepšie,bolesti nemá,problém s kakaním sa jej tiež napravil a v noci prespí aj 8-10 hodín. Mne osobne moc nevonia ale malej chutí, síce sa ťažšie rozrába ale stojí za to vyskúšať ho ale samozrejme každému dieťatku pasuje niečo iné,Nutrilon Ha,Sunar premium ju zapekali a spôsobovali koliky.

sweety2225
10. jún 2023

@asined1812 dobrý deň,my ho máme 1.krat a po otvorení sú v ňom hrudky veľké,nie je sypké,ani odmerka sa nedá vybrať akoby polepené.take to má byt?

meeel
13. jún 2023

@sweety2225 dobrý deň. Prepáčte, ze takto neskoro , ale poprosime Vas písať radšej na našu stránku v časti dole pomôže Vam.
Ďakujeme

ninkaa1
6. mar 2024

@luciachh prosim Vas kupila som ho 1 krat a ma v sebe cierne male bodky je to ok?

meeel
6. mar 2024

@ninkaa1 dobrý deň. V prvom rade ďakujeme za dôveru a zato ,že ste si vybrali práve nás. Mliečko je úplne v poriadku a nemusíte sa báť, že s ním niečo je (so žiadnymi našimi mliečkami nič nie je ,za celé 3r sa nič neobjavilo a veríme, že to tak ostane ) malé čierne bodky vznikajú pri sušení mliečneho tuku ,kedy niekedy dochádza k ich speceniu a vznikajú tieto ,,speky,,..tieto špeky sú nezávadné, neprejdu cez cumlík a keď, nie sú vôbec škodlivé...

nikolkaa96
20. jún 2024

Dobrý deň chcela by som sa opýtať zostali sme pri nutrilone ako nám povedali v nemocnici no len včera doktorka povedala ak by mala malinká vodnatu hnačku znamená to že je hladná máme mliecko babysmilk 1 chcela by som ho zmeniť na to lebo ma hlavne dobre zloženie … ako pracovať s mliečkom aby bolo dobre rozrobené a neboli tam hrcky s hlavne aby ho malinká nemusela piť studené :/ je pravda že sa zneho dobre napapá?

meeel
20. jún 2024

@nikolkaa96 dobrý deň. V prvom rade ďakujeme za správu a za dôveru, kt vkladate do nášho mliečka. Ano je pravda ,že zložením je bezkonkurencne.. ale to vedia všetci, čo si pozrú zloženie.. mýty o tom ,že mliečko sa zle rozpúšťa už dávno nie sú pravda ..mliečko sa pekne rozpustí pri teplote cca 42°C. To co ostane na vrchu ,je pena..studené mliečko sa nesmie pit , to prvý raz počujeme 🙂 bábätko ma malý žalúdok a dat mu doň niečo studené, je veľmi zle..bábätko sa nie len dobre naje ,ale aj ma spokojne a hlavne zdrave bruško. To nám môžte veriť. V prípade potreby ,kľudne nás kontaktujte aj cez našu stránku, kde sme Vám k dispozícii 24/7.. alebo nám zavolajte. Číslo nájdete opäť ma stránke
S prianím krásneho dňa Vas BABYSMILK