Babysmilk premium 1 - problém s rozrobením

26. feb 2024

Ahojte, máte niektorá problém s rozrobenim babysmilk premium 1? Ak vodu zohrejem na 40-42 stupňov tak sa mi mlieko poriadne nerozmieša. Skúšala som aj ručný napeňovač mlieka, pri tom sa mi v mlieku vytvorili hrudky ktoré sa už nedali rozbiť. Teplejšia voda vraj zabíja baktérie mliečneho kvasenia. Skúšala som všelijaké fľaše ale nikdy to nie je top. Máte skúsenosti? Ďakujem

dame2
26. feb 2024

Nemám síce skúsenosti s týmto konkrétnym, ale mala som s iným takýto problém, a pomohlo, že som rozrobila najprv polovicu a až potom zvyšok. Napr. dala som 120ml vody, najprv som do toho rozrobila dve odmerky a až potom do toho ďalšie dve. Možno pomôže 🙂

anavixy
26. feb 2024

Mne sa mlieko zle rozrabalo (zostavali hrudky) ked som mala plnu flasu, ked som rozrabala to iste mlieko vo flasi ktora bola plna len do polovice, nebol problem a voda bola vzdy ovela studensia nez 42st.

beatrixx1525
26. feb 2024

Pri antirefluxnej bebe som sa naučila. Do polovice vody všetky odmerky mlieka, poriadne roztrepať, nie ako je teraz tiktokový trend že len zakyvkať jemnučko fľašou. potom doliať zvyšnú vodu a tak zohriať

autor
26. feb 2024

Ďakujem vám žienky, všetko vyskúšam❤️

peterfeher1975
26. feb 2024

My používame od narodenia babysmilk
Tiež sme s tým mali problém. Nakoniec sme to poriesili s konvicou tefal co ukazuje teplotu. Vodu dám na 50stupnov a všetko sa pekne rozmieša a dokonca aj fľaša sa ľahšie umýva

autor
26. feb 2024

@peterfeher1975 No mne vraveli an infolinke že v žiadnom prípade nemá byt teplejšia ako 42-43 stupňov ale tiež to inak neviem rozmiešať.

peterfeher1975
26. feb 2024

Ja som sa tiež pred tromi rokmi pýtala a nakoniec som to poriesila takto. Viem si to odsledovat, že kedy malý jedol. Dám na 50stupnov, voda akurát, všetko sa zamiesa a aj fľaša sa umýva úplne ľahko. Skúste. Za to nič nedáte.

autor
27. feb 2024

@peterfeher1975 ďakujem vam ❤️

lillianaz
7. apr 2024

@peterfeher1975 Problem s tou teplotou je, ze podľa instrukcii nema byt vyššia ako tusim 45 stupňov, (presny údaj je na baleni), lebo potom sa nicia tie potrebné baktérie.
Este len teraz som toto nove mlieko nasadila, tak budem experimentovat s tym zarábaním, lebo pri bežnom postupe je fakt velmi hrudkove. Maly ho aj tak vypije, ale asi to nie je myslene tak, aby odtala istá časť nerozpustena :/.

haraburdova
7. apr 2024

My mame toto mliecko ale nesledujem teplotu lebo som prisla o nervy hned prvy den 🤣 dam vodu do flasky, zohrejem v aventovom ohrievaci flias, nasypem, trepem jak besna kym to nieje homogenne a ide sa na vec 🤣. pijeme ho uz 2,5 mesiaca, mala nadherne pribrala, nema problemy s kakanim, je spoko takze myslim ze aj ked sme to par x mozno presvihli s teplotou ze nic strasne sa nestalo. predtym mala bebu 1, zapekalo ju, museli sme davat tu rurku do ritky, espumisan, neviem co vsetko ale po tyzdni babysmilku som vsetko vysadila a je to jedno spokojne nenapapane babo 🙂

frogoo
5. jún 2024

Ahojte, aj my sme skúsili toto mliecko, je fakt výborne, len som bola tiež pekne na nervy z toho rozpúšťania…😅 skúšala som všetky možné taktiky, finty a nie a nie ho poriadne rozmiešať vo vode do 45*… čírou náhodou som prišla na to, ako ho celkom dobre, ľahko a rýchlo rozmiešať: ako štandardne som mlieko na všetky spôsoby sveta miešala, šľahala, modlila sa pri ňom 😅 a keď som ho ako tak rozpustené dala malej, tá mi ho nechcela vypiť, lebo už nebolo dostatočne teplé (moja malá má v pusinke asi nejaký teplomer alebo čo, ale mlieko pod 37* mi nevypije), tak som sa naštvala, do hrnčeka som naliala horúcu vodu a mlieko som ohrievala vo vodnom kúpeli a stal sa zázrak 🙏😁 mlieko sa s ľahkosťou úúúplne roztopilo 😄🤦‍♀️ odvtedy už idem klasika- nalejem cca 40* vodu do fľaše, dám potrebný počet odmeriek do fľaše, hodím to do hrnčeka s horúcou vodou, chvíľu premiešavam lyžičkou a voalá- môžeme podávať 😊 snáď vám tento môj postup pomôže ❤️