Babylove verzus Nutrilon HA 1

anka2103
21. dec 2012

Baby mojmu drobcovi 2 mecacnemu som presla z nutrilonu ha1 na babylove bio pre a myslim, ze z neho viac po najedeni vychadza to mliecko ako tamto,ale asi je sytejsi kedze spi po najedeni a pri tamtom mi malo kedy cez den spinkal,ale zas mam problem so stolicou asi mu to ide tazsie a bola aj taka zltejsia ako predtym je to ok?,alebo mam sa vratit spat k nutrilonu ha 1? PROSIM PORADTE 🙂

zivika
21. dec 2012

@anka2103 najprv ti len napisem, ze ja by som tak malemu babatku mlieko nemenila, bo brusko je este citlive, ale uz si zmenila, tak aspon skus ostat pri tomto a uz nemen...je mozne, ze babylove je sytejsie, ved pozri zlozenie na krabiciach a porovnaj...a co sa stolice tyka, pri HA mliekach je stolica do zelena, pri normalnych dozlta a taka by vlastne aj mala byt, takze problem so stolicou myslim, ze nema...ak mu babylove chuti, neboli ho brusko, nema zapchu, alebo hnacku a pekne po napapani spinka, kludne ho papajte dalej 😉

anka2103
autor
21. dec 2012

@zivika ako viem ci ma,alebo nema zapchu akurat predtym mal stolicu skoro kazde druhe krmenie a teraz nemal asi 3 krat,ale ak to tak bude mat so stolicou aj dalej asi sa vratim k nutrilonu len sa asi budem musiet spytat lekarky, ci by nemohol iny nutrilon nejaky sytejsi-ved nutrilon ha a iny nutrilon je v podstate rovnakeho zlozenia,ci?

zivika
21. dec 2012

@anka2103 ale ved to nevadi, nemusi kakat stale rovnako, ked ho neboli brusko a v tej stolici nema hlien a krv, tak je vsetko ok, ved niektore deticky mozu kakat len raz za den, alebo dva, niekedy aj dlhsie a je to ok...asi to mliecko lepsie stravi a nema tolko "odpadu"...inac vsimla som si, ze viacere maminy sa stazuju, ze nutrilon je menej syty, aj ten normalny a podla mna je aj zo vsetkych mliek chutovo najumelsi...vsak sa skus opytat doktorky...ale ja by som ostala na babylove... 😉

anka2103
autor
21. dec 2012

@zivika a gratulujem k prichodu babatka a drzim palce ja som rodila v 35+1 a 1560g,ale myslim ze je uz vsetko ok 🙂

zivika
21. dec 2012

@anka2103 sice este nie je k comu gratulovat, este mame hodne casu, ale dakujem 😀 joj, ale to bol riadne malicky drobcek, ale hlavne, ze je vsetko v poriadku 😉

lianka2
21. dec 2012

@anka2103 moja mala tiež papala babylove od narodenia a nemala nakakane v každej plienke a nikdy ju nebolelo bruško ani nemala problém s kakanim, to mlieko je fakt dobre, možno si len potrebuje bruško zvyknúť...

anka2103
autor
21. dec 2012

@lianka2 v porodnici papala nutrilon predpokladam,kedze od narodenia a ked ste prisli domov tak hned babylvoe?,ale moj trosku grckal ked si odgrgoval a teraz sa mi zda ze grcka trosku viac a neviem ci to je dobre ci zle,ale dufam, ze nebudem sa musiet vratit spat k nutrilonu ha 🙂

lianka2
21. dec 2012

@anka2103 áno, tam ju dokrmovali nutrilonom, ja som mala mlieko, ale nechcela piť, lebo jej dávali z fľaše (mala som sekciu), tak potom odmietala prsnik. Doma som ešte skúšala jej dávať len moje, odsavat, no o mlieko som po 3 tyzdnoch prišla, dala som babylove a v pohode. Ani nevracala, možno párkrát. Ale ona pije aj teraz malo, takze ona nikdy nevypila veľa naraz, možno tvoj sa schuti veľa napapa a potom preto trochu vyvrátiť...

aaliyah
21. dec 2012

@anka2103 BABYLOVE je naozaj vyborne mliečko 😉 treba aby si bruško zvyklo a budete maximalne spokojny 🙂

anka2103
autor
21. dec 2012

Akurat pozeram,ze sa aj nejako rychlo mina vcera som otvorila prvy sacok a uz skoro niet

ktore
4. jan 2013

@anka2103 ahojko aj ja som presla z nutr.HA na babylove.stolicu mala predtym tmavozelenu a hustu.a malinko.po babylove ma krasnu zltu a redsiu.som spokojna.len skoda ze babylove vypadlo.vobec neviem co mam dat,kazdemu ine sadne.zatial som este doma mala do zasoby nutrilon HA tak jej to davam.velmi odbocit uz nechcem.kupila som k nemu aj obycajny nutrilon.uvidim po dlhsom case ako bude mala zo stolicou a az potom vystriedam.babylove si vela mamiciek chvali.

kika1111
4. jan 2013

@ktore skús Hami.. to je dobré mlieko..ja som objednala včera namiesto babylove 5 krabíc

anka2103
autor
4. jan 2013

no moj mal od hackoveho riedsiu zltozelenu az poslednu dobu ma hustu zltu a skusila som to babylove len mal hrudky tak som sa vratila k n-ha. a ak by niekto chcel mam doma 1,5 balenia babylove pre 1