Ahojte maminy, máte niektorá skúsenosti s týmto mliečkom? Môjmu synčekovi asi nesedí mliečko, nedávno sme menili na podnet pediatra, no nové mliečko Nutrilon Comfort 1 nám asi nesedí. Začal veľmi často grckať a oveľa menej papá.. Viac krát vyvrátil celý obsah žalúdka.
Známa mi poradila toto mliečko z DMky, no je naň malo recenzií a je podozrivo lacné.. Viem ze každé bábätko zareaguje inak, no zaujímajú ma vaše skúsenosti 🙂
Moja pila z dm najprv to klasicke co stoji okolo 5e a v poriadku a teraz jej kupujem to bio c. 3 za cca 7e a tiez bez problemov
@viki128 veď si kúp jednu krabicu a sama si otestuješ, každý má iné skúsenosti - na to by som sa moc nespoliehala. A hlavne sa mi niekedy zdá, že každá grcka rovná sa "nesadlo nám mlieko". A pritom pre pár týždňové dieťa sú grcky úplne normálne.
Ináč, za mňa mlieko z DM-ky, či Babylove alebo DMbio je úplne bez problémov.
Ja s ním dokrmujem keď potrebujem a úplne v pohode. Čo som čítala zloženie dokonca je skoro totožné s Nutrilonom len tam sú rozdiely v obsahu látok v desatinách 🙂 Nutrilon mi nevyhovoval lebo strašne pení a toto Babylove je pre mňa zatiaľ úplne dostačujúce 👍🏼
Ja používam babylove už pol roka a úplne v pohode....vrelo odporúčam. ...malý nemá problém....predtým mal nutrilone do pol roka....a začala som kupovať babylove a nemal žiadne problémy.....veď vyskúšaj kúpiť jedno balenie a sama zistíš....
My sme pouzivali aj DM Babylove aj DM Bio teraz a bez problemov. Vobec nie je hnusne (co sa napr. o BEBA neda povedat 🙂 ), nam sedelo - malinka ho pila bez probs a pekne prospievala 🙂
Takze za nas takato skusenost.
Už je to pár rokov,možno sa zmenilo,ale raz som ho kúpila a hnus..ani malý ho nechcel piť..celá krabica letela do koša..