Babylove mlieko

martina1503
13. feb 2022

Dobry den.Takú otázku by som mala ze tie baby love mliecka majú akú hustotu?Malá mi vigrcka mliecko,dala som jej bebu sensitive a to je hustejsie.To je dobre lebo to nevygrca ale nutrilon alebo francuzke mlieko hej.Zial beba na druhej strane nesedi lebo nevie kakat a cely den vydáva zvuky ako keby tlacila ale neide.Cez noc od 2hod skoro nic nespime a je nepokojna.

im709vf
13. feb 2022

@martina1503 a keby ste jej do babylove skúsili zarobit nutriton? Urobíte si hustotu akú chcete

alenka2101
13. feb 2022

Moja znama davala babylowe od sameho narodenia,vsetko bolo ok,ziadne problemy..nemohla kojit zo zdravotnych dovodov..

tosomja
13. feb 2022

Babylove je klasické mlieko, nie je husté, ar mlieka sú hustejšie, skúste sunar ar. Je aj na zápchu, aj na reflux. Moje všetky tri deti pili toto. S bebou mam len zle skúsenosti

denda007
13. feb 2022

Tiež som používala mlieko babylove, ale iba pokračovacie. Bola som s ním spokojná, malý nevracal,nemal problém so stolicou pekne prosperovala., skúste nasadiť aj probiotiká

jana2425
21. feb 2022

My sme tiež používali bebu s toho grckal, potom sme skúsili baby love ale s toho bol furt hladný v noci my vydržal iba hodinu, teraz dávam sunar premium tiež mu to vydrží iba 2 hod, neviem či je to normálne maly má 3 mesiace ale kamoska dáva nutrilon ha a hovorí že maly jej prespí aj 3-4hod, u nás to sa nikdy nestalo😀 skúšala sim natiahnuť čas aspoň na 2,5hod tak to boli take plače až sa zadrhávať že je hladný😅 a potom zbytočne rýchlo hltal a mal v sebe vzduch