Ahojte pouzivate niektora UM z Dmka ? Je dobre ? Maleho som kojila 13 mesiacov a cca od 8 mesiaca som davala na noc aj obycajny kendamil, kedze to uz nie je taka “hlavna” strava tak sa chcem spytat ci to Dmkovske mliecko je dobre, chcela by som ho skusit tak chcem pocut ake mate vy skusenosti. Kravske som skusala ale nechce piť. Radsej chce Um. On uz vypije iba na noc o 20.00 a potom nepije az rano o 7-8 . Dakujem
@lenkadenisa pozerala som na nete u nas tak maju to dm bio by som skusila
Ja som začala teraz dávať babylove 3 a veľmi mu chutí. Nie je problém. Pije ho tiež pred spaním iba.
ja som mala maleho na tom DM Bio, predtym mal Nutrilon, to nesadlo a mala som aj Kendamil, detto nesadol....to DM Bio som skusila a konecne v pohode, cize za mna OK 🙂
@akasha18 no dobre dakujem vam asi to vyskusame, ja len skrz tej ceny ze je celkom lacne tak ze ci je dobre ale nic zle tam nemoze byt hadam. A papa uz vsetko ako my takze toto je len taka rutina vecer nech vypije nieco
@85miska zdravim , ja som kupila to dm bio 3, a vobec mu nechuti a nam ani nevonia, ciste zelezo to je, tak jak ked sme skusali sunar, ciste zelezo citit , kendamil je velmi chutny oproti tomuto… nemate zaujem kupit? Pouzitych je 6 odmeriek, presypane len do kendamil dozy.
Ja nechcem to bio. Ja používam obyčajne a je veľmi chutné a sladké. Preto som bio ani nechcela.
Ahoj, prešiel nejaký čas, odkedy si túto diskutovala o mliečkach. Mám veľa načítané o zdravej výžive a ak ešte Tvoje bábätko pije toto mliečko, zmeň mu ho. Túto je zloženie: demineralizovaná sušená SRVÁTKA, rastlinné oleje (palmový olej, repkový olej, slnečnicový olej), LAKTÓZA, sušené odtučnené MLIEKO, škrob, palmojadrový tuk, chlorid draselný, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, citran sodný, uhličitan vápenatý, olej z mikrorias Schizochytrium sp., olej z Mortierella alpina, uhličitan horečnatý, L-tyrozín, vitamín C, L-fenylalanín, L-tryptofán, citran draselný, taurín, nukleotidy (kyselina cytidín-5'-monofosforečná, sodné soli kyseliny uridín-5´- fosforečnej, kyselina adenozín-5'-monofosforečná, sodné soli kyseliny inozín-5´-fosforečnej, sodné soli kyseliny guanozín-5´-fosforečnej), bisglycinát železnatý, síran zinočnatý, vitamín E, kyselina pantoténová, niacín, tiamín (vitamín B1), síran meďnatý, síran mangánatý, vitamín B6, vitamín D, vitamín A, riboflavín (vitamín B2), jodičnan draselný, folát, vitamín K, selénan sodný, biotín, vitamín B 12.
Najhoršia zložka je palmový tuk! Je plný nasýtených mastných tukov a ťažko stráviteľný aj pre dospelých, o bábätkách ani nehovorím. Viem, že je cenovo výhodný, ale je len toto kľúčové pre teba?
Ak dieta prijma stravu a tekutiny ziadne um nie je nutne. Je to zbytocne zo stravy si zoberie vsetko co potrebuje
2 deti mám odchované na Babylove,za mňa fajn. Aj keď mávali teraz časté výpadky