Babylove 3 namiesto Hipp 3

lucia006
19. nov 2013

Ahojte maminy ,chcem sa opytat syncek bude mat 13mesiacov pije hiip bio combiotic 3 vsetko je dobre ma ho rad nema zneho bolesti bruska ,ale tazko sa zohnava trojka aspon unas ,tak som vyskusala babylove 3 kedze ho kazdy pochvaluje ,ale vnoci sa mi nadmerne mrvil ked ho vypil ,akoze aj inokedy sa dost prevracia a budi vnoci ,ale v tu noc este viac ,mozno to nieje ztoho mliecka ,alebo si len musi nanho privyknut?mam mu ho teda dalej davat alebo skusat dalej zohnavat hiipko? 😒

lin123
19. nov 2013

@lucia006 ak si si nie ista, ze je to z mlieka, tak mu to skus este dat a uvidis...

lucia006
autor
19. nov 2013

@lin123 ista niesom ,pretoze on vnoci strasne spi aj tak ,ale ked mu dam mlieko to hiip vzdy zaspi ponom ,a ked vypil babylove sa mrvil,mozno treba len na to cas aby si privykol na nowe,neviem mam strach kedze sa vnoci nikdy nevyspime,nechcem to ete zhorsit,okrem mlieka papa vsetko skoro ,takze sa mi zdalo zeby nemal byt problem zo zamenou um

lin123
19. nov 2013

@lucia006 tazko povedat...kazde babatko je ine, asi vnima,ze je to ine mliecko. Ale napr. mojmu je to uplne suma fuk ake mlieko mu dam, mal nutrilon a teraz bayblove.

lucia006
autor
19. nov 2013

@lin123 moj mal problemy stymi um od mesiaca po 6mes,zapchy mal snutrilonu,s france lait aj hami ,tak som potom dala hiip a od 6mes ho pije a kaka normalne ,ale zas je pravda ze odvtedy papa aj prikrmy ze aj preto sa mu mohla zmenit stolica.on vypije hocjake ,chut ina mu nevadi ,len ci nebude mat bolest brucha,ale skusim aspon 3 dni ked uz ho mam doma,je aj cenovo 2krat lacnejsie ako hiip co som len tak pozerala v dm .