Ahojte,maleho krmim od 1 tyzdna tymto mliekom,teraz ma 17 dni..no zda sa mi ze je niekedy hladny aj po 2 hodinach..mal by papat 90ml ale dakedy pyta aj viac..mate s tym niektora skusenosti?? Mliecko nam inak robi dobre nemame s nim problem..tak neviem ci treba zmenit
@magdushc vidis, mne v 4 mesiaci pribral 450g a vraj strasne malo musela som zacat prikrmovat (vtedy som este plne kojila)... Ja by som to az tak neriesila. Naco je dobre mat hladne dieta. Akoze je pravda, ze su aj deti, ktore maju 8-9kg v pol roku, co je asi trosku vela, ale zase na druhej strane - ak sa bude dieta zdravu stravovat, tak je uplne jedno, kolko v prvom roku pribralo - neskor to dozenie, resp nebude tolko priberat a vyrovna sa to.
Moj mi vypil v tych 4 mesiacoch 90 max 120ml, ale keby bol hladny, tak mu dam viac, alebo castejsie...
@magdushc u nás bola taká norma, že 400g za 6 týždňov.
@magdushc je to normalne,dieťa nenaprogramujes. Aj naša ho takto papala,kľudne mu urob aj viac ak vypije. Môj týždňový vypil 160. Ak nemá žiaden problém určite by som mlieko nemenila.