Zdravím chcem sa opýtať mamiciek dcéra papa nutrilon ar pred tým mala nutrilon profutura odkedy ma ar tak papa oveľa častejšie. Môže byť ze to mlieko menej zasiti aj napriek hustote? Aké máte skúsenosti s ar mlieka mi? Ma dva mesiace
@monika101146560 AR mlieka, sú špeciálne zahustené mlieka pre deti s refluxom.
@jakubkoanjelik toto áno reflux a koliky majú špeciálne mliečka, chcela som napísať HA a PRE. Ale aj pri kolikách sa mliečko nepapá dlhodobo, len počas koliky, takisto aj AR mliečka. Ale skôr by som to riešila s pediatrom ;)
Nutrilon ar našej dobre nerobil a tiež som pozorovala, že bola rýchlejšie hladná. Prešli sme na HiPP AR a už to bolo v pohode. Ale teda kŕmili sme každý hodinu po troške. Nedávali sme celú dávku naraz. Teraz už vypije celú dávku naraz a vydrží cca 3-4 hodinky do ďalšieho kŕmenia, ale má už aj prikrmy zavedené .
@monika101146560 čo konkrétne by mala riešiť s pediatrom? Veď sa len opýtala na skúsenosti s AR mliekami 🤷
nemyslim si, len je mozno hladnejsia. Ak dodrzujes rozostup, sedia ti aj davky denne (myslim, ze na hmotnost to bolo) tak by osm neriesila. Viac ako je pisane by som velmi nedavala. Ale teda ja mam skusenosti par rokov stare, boli obdobia keby mi zjedla aj hlavu, nie len tu flasu mlieka... a potom zase normal.
@monika101146560 UM sa neodporuca davat kazdy 2h.. takze len tolko k tomu. A dieta s refluxom, kolikami praveze toto mlieko ma stale. Kym v podsate drobec z refluxu "nevyrastie", alebo ako to napisat. Ak treba HA mlieka, predpisuje ich pediater. Rovnako ako jej urcite toto mlieko AR odporucila lekarka.
@simca06022011 no my sme takto prikrmovali už v porodnici málokedy bolo že vydržala dlhšie. Ale teraz má 5 mesiacov a už nejaký ten týždeň papá tak, že spapá polovicu dávky, o hodinu ju dopapá potom o 2 hodinky znovu. No už máme teraz príkrmy , ale do 4.mesiaca to bolo takto
@jakubkoanjelik ona sním nemá problém pekne ho znáša...len teda častejšie je hladná..aj v noci sa častejšie budí...pri tom neboli ju bruško ani so stolicou nemá problém..preto nemám odvahu meniť keď jej vyslovene nerobí zle to mlieko
neriesila by som to.. mozno je to len momentalna situacia ze chce mliecko castejsie-mozes byt rada ze jrj tak chuti ;) Tiez mam Nutrilon AR, 3m babo a papa kazde 2-3h cez den. V noci sa zobudi len raz a potom “az” okolo 6.
Ja osobne nemám skúsenost s týmito mlieckami, ale pri oboch dcérach mam skúsenosť celkovo s nutrilonom. Ja som obe kojila len 2 mesiace, prikrmované boli od narodenia a samozrejme v pôrodnici bola Beba Ha alebo Beba Pre, ale mne to prišlo zbytočne drahé takze hned ako sme prišli domov prešli sme na Nutrilon 1. Po 2 mesiacoch ako som prestala kojiť sme boli teda len na umelom mliečku a dvojmesačné mi prespalo celu noc, a to od pol 9 do 6 rána bez zobudenia. Cez deň papala každé 2 hodiny ale noc prespinkala celú. Ja nerozumiem na co su mlieka AR a Pre ked tej istej značky od narodenia sú 1tky 🙂