Antirefluxné mlieko

katulienkakatulik
21. máj 2021

Dobry deň,

Prosím o rady mamiciek ktoré majú bábätko a veľmi grcka. Moja ma 3 mesiace a grcka aj po najedeni aj 2 hodinky po ale v pohode priberá, inak je úplne v poriadku, smeje sa, a je spokojná. Ale to grcanie je dosť intenzívne. Prešli ste na antirefluxne mliečko? Nezapekalo to potom dieťa? Ďakujem za rady 😊

ancovicka21a
21. máj 2021

My papáme Sunar AR,ziadny problem..kaká az prilis 😂 ale predtym sme mali Nutrilon AR a to bol masaker..bez rektralnej trubičky to nešlo,takze zvyšok plechovky som zarábala mačkám 😁😁😂 takže skus rovno ten Sunar..ale zas každé dieťatko je iné,co je dobre nam,druhému nemusí..

katarina9593
21. máj 2021

@katulienkakatulik ahojky a nebola si z malou na gastre aby sa potvrdil alebo vyvrátil reflux ?? Dcéru som mala na Sunare AR od nejakého mesiaca a pol a teda. Nebol problém ani z kakanim...koľko ml jej dávaš ???

bagre
21. máj 2021

@katulienkakatulik neviem teda či už je na UM alebo kojíš. Ak kojíš a priberá tak nerieš, ak je na UM tak prejdite na AR. U nás to bol obrovský rozdiel. Mali sme 4x AR Nutrilon a problémy nerobil.

katulienkakatulik
autor
21. máj 2021

@bagre
@katarina9593 mam potvrdený fyziologický reflux, len som si nechala týždeň na rozmyslenie ohľadom zmeny mlieka. Teraz sme na nutrilone profutura a pije 133 ml 4x na den a 1x 166 ml. Preto ma zaujíma ci po prechode na AR nebude problém s kakanim, teraz chodíme každý 3 den 🤷‍♀️

katarina9593
21. máj 2021

@katulienkakatulik aha no tak nám keď to lekárka zistila tak nám hneď predpisovala Sunar AR a naša pila menej mlieka každé 3hodiny a SR by mal byť proti zvracaniu a zápcham takže teoreticky by nemal byť problém ale každé dieťa je iné ...a nedávaš jej probiotiká ?

bagre
21. máj 2021

@katulienkakatulik no my sme nemali žiadny problém

katulienkakatulik
autor
21. máj 2021

@katarina9593 dávam jej probiotika 😊 a koľko mlieka pila Vaša v 3 mesiaci?

katarina9593
21. máj 2021

@katulienkakatulik no tak super 🙂 uuf presne si už nepamätám ale myslím si že okolo 90-110ml neviem už presne ..trošku sme mali problém na začiatku ale potom v pobočke 🙂upravilo sa to