Antirefluxné mlieka

miska0016
1. aug 2022

Prosím Vás poradťe mi všetko ohľadne antirefluxných mliečok, malá bude mať vo štvrtok 4mesiace, je vždy plačlivá, málo spinká. Myslím že jej nesadol Nutrilon AR. Keď jej skúsim navýšiť dávku, tak má vždy hnačku/redšie kaká. Máte dakto s tým skúsenosť? Zo 120 na 150 a začne mi vždy redšie kakať, už sa mi to stalo viac krát. S ktorým ANTIrefluxným mliečkom ste boli spokojný, a sú všetky na predpis?

barbora0308
1. aug 2022

@miska0016 Moj syn ma aktualne 2 mesiace, ale so silnym refluxom bojujeme uz mesiac. Skusala som vsetko no nam nezaberalo nic. Ziadne AR mlieka, Gastrotuss, polohovanie...az mi minuly tyzden neodporucili Nutriton na zahustovanie mlieka. Musim zaklopat, no odvtedy negrciame skoro vobec, maly je spokojnejsi a konecne vieme normalne fungovat. Ja zatial zahustujem moje odsavane MM, ale vzhladom na to, ze nekojim, tak ho mam coraz menej, takze je to myslim si uz iba otazka casu, kedy prejdeme aj my na UM 😔. Planujem vsak prejst na UM z kozieho mlieka, kedze mojmu zhorsuje reflux a hlavne koliky kravske mlieko (akonahle som mliecne vyrobky uplne vysadila zo stravy, tak sme pocitili vytaznu zmenu hlavne co sa bolesti bruska tykali). To davkovanie pri Nutritone vsak treba odhadnut, aby babatko zo zaciatku kym si na to zaludok zvykne nezapekalo. Moj zatial pekne kaka kazdy den, trocha hustejsie, ale je ovela spokojnejsi, konecne sa vyspi on aj my 😊.

mayka730
1. aug 2022

Nám pomohol sunar ar 🙂

kamagma
1. aug 2022

Pri prvej hippAR a pri druhej NutrilonAR, je to individualne.

happymom16
1. aug 2022

@miska0016 u nás zabrala Loulouka. Skúste si prečítať, aj kamoškam sa pri refouxe osvedčila. Je to organické bio mliečko zo Švajčiarska. A ak chcete skúsiť ešte mi pár doz Loulouka 1 kravského mlieka ostalo ☺️

veronika6102018d
2. aug 2022

@miska0016 ahoj môj malý má skoro 4 mesiace a doktorka nám predpísala teraz Bebu AR. Doteraz sme mali Bebu opti pro ale začal vracať.Táto AR je trošku hustejšia tak je to lepšie zatiaľ.🙂

malinajahoda
2. aug 2022

@miska0016 moja dcérka takisto mala reflux. Najskôr dr predpísala Nutrilon AR. Bolelo ju bruško a nemohla sa vykakať. Keby som vedela ako to dopadne vymením za iné mlieko. Veľmi pomohla dcérke Beba AR. Len škoda, že s Nutrilonom sme si zažili 3 mesiace trápenia. A to doslova.

moncacina
17. aug 2022

@miska0016 mi sme mali moje mlieko zahustene nutritonom a dokrmovali sme ar nutrilonom. Reflux nám postupne prechádzal až po zavádzaní tuhej stravy. Teraz máme 14 mesiacov a ešte stále pregrcneme. Vraj z toho vyrastie

mareri
27. aug 2022

najlepšie mliečko na reflux je od sunar. Pil ho moj syn, velmi mu pomohlo