Ženy potrebujem radu,mám doma antikolikové fľaše Tommee Tipee-maly ma týždeň a je len na UM,po jedení si takmer nikdy neodgrgne ani po polhodine chodenia,nadrdania,nevyzerá že by bol nespokojný alebo že by ho bolelo bruško lebo sa ani nezlostí a hneď pekne zaspinká,môže to byt tými fľašami že nenasaje vzduch a tým pádom nemá potrebu odgrgnúť si?
@veronika4495 ano presne zaspinká a nevracia vôbec a vždy ho dám na bok keby nahodou vygrcol
@reabullow ahoj, môj syn od narodenia vôbec negrgal, tiež som si myslela ze to nie je v poriadku, ale ešte v pôrodnici ma ubezpečili že nie každé dieťa grga. Každopádne, vždy po jedení som ho dala nabok, pripadne do troska vyvýšenej polohy, keby dačo. Teraz ma 1 a pol roka a grgne si fakt len raz za čas 🙂
Nie kazde dieta si musi odgrgnut. Ja som syna vylucne kojila, ale negrgal si nikdy. Zo zaciatku som s nim chodila po kazdom jedeni hore dolu, aby si odgrgol a nic, tak som sa neskor na to uplne vykaslala. Zachvilu syn pojde do skolky a aj teraz si grga malokedy... zato prdi jak stary chlap, takze ten nahromadeny plyn si svoju cestu dostane von tak ci tak 🙂
Tak ak je babo spokojne, vobec to neries, ked negrga. Jedine daj lahnut do spravnej polohy po jedeni, ako tu uz bolo spomenute.