Amilk Bifido - skúsenosti

ivanusko
3. júl 2016

Ahojte.....prosim o radu....chcrm prejst na ine. UM,,ale neviem ktore....odporucili mi Amilk bifido mate niektora s tym skusenosti??????? Alebo ktore UM je najlepsie????

limetka69
3. júl 2016

Kazdemu babatku sadne niečo iné. Moj mal aj bifido a milk a bolo ok. No najviac vychvalovany je france lait.

ivanusko
autor
3. júl 2016

O tom som nepocula

iveta855
11. júl 2016

ja ho dávam malému od narodenia a za mna spokojnost

ivanusko
autor
11. júl 2016

A co hovorite na babylove1 bio?????

ejmylia
11. júl 2016

@ivanusko sestra ho dávala synovcovi istý čas, ale prešla na iné. Neviem či mu nechutil alebo kde bol problém. Každé dieťa je iné s tým mamička musí rátať 🙂 to čo jednému vyhovuje, inému nemusí.

ivanusko
autor
11. júl 2016

To mas pravdu😉

gabona1
25. júl 2016

Ahojte, my máme amilk bifido od polroka a sme veľmi spokojní. Malý mi odmietal mliečka, skúsila som viaceré, toto nám sadlo, aj chuťovo je dobré. Ja ho objednávam aj priamo cez net z lekárne. Je to mliečko, ktoré obsahuje probiotika, veľmi dobré na trávenie. Za nás odporúčam. A majú ho aj naši susedia, tiež sú spokojní.

lastom
31. júl 2016

ahoj,
my mame amilk bifido cca 6-7 mesiacov a maly je s nim velmi spokojny. Vyskusaj, sama uvidis, ci bude tvojmu krpcovi chutit. Ak nie, su tu aj ine znacky.

ivanusko
autor
31. júl 2016

@lastom ano viem davam mu babylove som spokojny a aj moj drobec....amilk maju len v llekarnach a kedze u nas bol vikend tak som mumusela kupit babylove z dm...a max.spokojnost.....predtym sme pouzivali nutrilon pronutra1 a ten ho zahlienoval

asiena
2. aug 2016

@iveta855 bábo bolo od začiatku plne na UM?Na amilku?dávali ste hneď na začiatok tých 90 ml?

iveta855
3. aug 2016

@asiena prve 3 tyzdne som kojila ale aj dokrmovala amilkom.

gabona1
16. aug 2016

@asiena , ahoj, na začiatku som dávala ja osobne viacej, lebo malý mal už pol roka a bol to papkáč. Ale ak je maličké bábo, tak skúšaj dávať radšej menej a postupne zvyšuj dávku, pretože deti potom grckajú. Vedia sa niektoré poriadne napapať, nemajú dno🙂. Idete skúsiť amilk? Uvidíš, že si budeš pochvaľovať!! Koľko má dieťatko?

asiena
16. aug 2016

@gabona1 tak teraz papáme tých 90 ml,dcérka bude mať vo štvrtok 3 týždne...zatiaľ sme spokojné s mliečkom (klop klop) 🙂

stastnablcha
18. aug 2016

ahoj.. aj my sme na Amilku... a mala je spokojna. strasne sa mi paci ze si ho objednavam z lekarne a nemusim sa tahat s taskami 🙂

gabona1
5. sep 2016

Ahojte, chcem sa spýtať, ako vám deti papajú príkrmy. Môj malý vypije viacej mlieka ako sa normálne naje. Vyzerá, že nebude dobrý papkáčik. Mliečne kaše len tak pobrble, aj obedy, zeleninku moc nechce...Mám pocit, že si to nahrádza potom mliekom. Ešte, že je v ňom kopec vitamínov. No neviem, ako by som ho naučila normálne papať.

vrana80
8. jan 2017

Ahojte, viem ze kamoska presla na Amilk Bifido ked jej maly zacal mat problemy s kakanim, casto museli pouzivat rektalnu rurku lebo nic ine nepomahalo...toto mliecko pomohlo a maly sa vie sam vykakat, ze uz nema taku tvrdu stolicu (bobky), ona je s nim velmi spokojna.

lenka_samorin
8. jan 2017

Ahoj, my sme používali pri Tomášovi len Nutrilon a pri Zuzke Nutrilon aj Amilk Bifido a s oboma mliečkami sme boli spokojní. Žiadne problémy s trávením alebo kakaním, prospievali dobre. Pili ich od cca 15 mesiaca do cca 2,5 roka. Okrem toho to boli aj sú dobrí jedáci, takže vitamíny a iné prospešné látky z mliečka boli len čerešničkou na torte k tomu ovociu, zelenine, jogurtom, kašám, mäskám, čo pojedli 🙂

vrana80
26. feb 2017

Ahojte, tak uz aj my mame Amilk 🙂 kamoska dala vyskusat a mladsej zachutilo tak mame Amilk 3 teraz. Niekedy jej to starsia vypije lebo aj tej chuti😉