Amilk bifido

katka503
21. feb 2017

Maminky prosím vás dávate niektorá vašemu dieťatku Amilk bifido??konzultovali ste to s pediatrom,predtým ako ste ho dali??

gabona1
24. feb 2017

Ahoj, ja som nekonzultovala s lekárom, mala som odkonzultovanú inú značku, ktorú malý aj tak nechcel, nechutilo mu to mliečko, tak sme od susedky dostali trochu z jej mliečka a od vtedy ho môj syn pije a aj mu hneď chutilo. Bolo to práve mliečko amilk a potom som sa poradila len s pani lekárničkou v lekárni dr. max. To bolo všetko. Ja som spokojná, viac ako rok, teda môj syn.

katka503
autor
26. feb 2017

Ja som ho skúšala dať Amilk iba na noc aby lepšie spinkal,ale to vôbec nepomohlo je stále každú hodinu hore a uprostred noci vydrží aj 2-3 hodiny hore,ale po mliečku sa mu aspoň kakanie upravilo

vrana80
12. apr 2017

Ja som bola rada ze mladsej dcere konecne nejake mliecko chuti ked som jej dala Amilk 😉 Tiez som to nekonzultovala, ona uz je v podstate velkac uz ma dva roky. A ako to spinkanie v noci, upravilo sa to trosku?

gabona1
12. apr 2017

Môj malý spí po amilku celú noc od polroka, iba keď ho trápia zúbky, tak poriadne nespí, ale to iba pár dní. Nám sadlo fakt dobre.

katka503
autor
13. apr 2017

@vrana80 vôbec nie,mliečko mu dávam večer stále,ale nespí dobre,ak spí 3 hodinky v kuse tak som šťastná,stále chce MM aj každú pol hodinu,ale to som si naučila ja,keď bol chorý som si ho brala do postele a mal ho stále na upokojenie a veľmi si zvykol,tak ho teraz učím spať v postieľke a papať len 2krát za noc,čajík ani vodu nechce,tak som zvedavá ako dlho mám to ide trvať 🙂

vrana80
16. apr 2017

urcite sa upravi aj ten spanok, chce to cas ako vsetko pri detoch 😉
a kolko ma maly mesiacov?

katka503
autor
16. apr 2017

@vrana80 vo štvrtok mal 7mesiacov

vrana80
11. máj 2017

@katka503 tak to by veru mohol potiahnut tie tri hodky nezbednik 😉 zlepsuje sa to pamalicky s tym spankom?

katka503
autor
11. máj 2017

@vrana80 No o trošíííčka,ale aj tak sa budí aspoň 3 krát na cicku,v sobotu bude mať 8 mesiacov už by mohol prespať viac,tak hádam sa dočkám 🙂