Maminky prosím vás dávate niektorá vašemu dieťatku Amilk bifido??konzultovali ste to s pediatrom,predtým ako ste ho dali??
Ja som ho skúšala dať Amilk iba na noc aby lepšie spinkal,ale to vôbec nepomohlo je stále každú hodinu hore a uprostred noci vydrží aj 2-3 hodiny hore,ale po mliečku sa mu aspoň kakanie upravilo
Ja som bola rada ze mladsej dcere konecne nejake mliecko chuti ked som jej dala Amilk 😉 Tiez som to nekonzultovala, ona uz je v podstate velkac uz ma dva roky. A ako to spinkanie v noci, upravilo sa to trosku?
Môj malý spí po amilku celú noc od polroka, iba keď ho trápia zúbky, tak poriadne nespí, ale to iba pár dní. Nám sadlo fakt dobre.
@vrana80 vôbec nie,mliečko mu dávam večer stále,ale nespí dobre,ak spí 3 hodinky v kuse tak som šťastná,stále chce MM aj každú pol hodinu,ale to som si naučila ja,keď bol chorý som si ho brala do postele a mal ho stále na upokojenie a veľmi si zvykol,tak ho teraz učím spať v postieľke a papať len 2krát za noc,čajík ani vodu nechce,tak som zvedavá ako dlho mám to ide trvať 🙂
urcite sa upravi aj ten spanok, chce to cas ako vsetko pri detoch 😉
a kolko ma maly mesiacov?
Ahoj, ja som nekonzultovala s lekárom, mala som odkonzultovanú inú značku, ktorú malý aj tak nechcel, nechutilo mu to mliečko, tak sme od susedky dostali trochu z jej mliečka a od vtedy ho môj syn pije a aj mu hneď chutilo. Bolo to práve mliečko amilk a potom som sa poradila len s pani lekárničkou v lekárni dr. max. To bolo všetko. Ja som spokojná, viac ako rok, teda môj syn.