Akým Nutrilonom začať?

dadika1977
26. júl 2010

Ahojte skúsené maminy, o dva týždne idem rodiť a už dopredu viem, že bohužiaľ nebudem môcť kojiť kvôli liekom, ktoré užívam. Rozhodla som sa teda, že budem dávať bábatku Nutrilon (dúfam, že som sa rozhodla správne). Ide o to, že mám v tých mliekach hokej. Našla som Nutrilon Alergy care, Nutrilon HA, Nutrilon extra.... Vôbec netuším, ktorý je na čo dobrý a ktorým mliečkom mám začať už v pôrodnici. Ide o to, že na Antolskej detičky prikrmujú Bebou a tým pádom si chcem zobrať do pôrodnice Nutrilon, aby som nemusela mlieka meniť.
Vopred Vám všetkým ďakujem za rady.

miska333
26. júl 2010

ahoj aj mi sme na nutrilone a zacala som nutrilon klasic, kedze v rodine niesu ziadne alergie tak sme nemuseli mat ha , a tiez sme mali v porodnici bebu ha ale maleho z nej zapekalo ale kazde dieta je ine, ale aj ta beba je kvalitne mlieko. podla mna ked nemate v rodine alergie tiez mozes dat ten klasicky nutrilon ale pre istotu si kup mensie balenie keby nahodou nesadlo.

pia22
26. júl 2010

Pokial nie su v rodine alergie, ekzemy a pod. kup si Klasik, ak su podobne problemy tak HA😉

dadika1977
autor
26. júl 2010

Nemame v rodine žiadne alregie, ani ja ani muž nie sme alergici, ani moje deti nie sú alergické na nič. Takže normálny Nutrilon klasik ? Tak sa to volá ? Kuknem v obchode. 🙂 Vďaka za rady dievčence. 🙂

maryanna
26. júl 2010

@dadika1977 ahoj ja by som na tvojom mieste začala nutrilonom , aj keĎ nemáte alergie, my sme nemali tiež a papali sme do polroka HA pretože tam je bielkovina štiepená inak tak proste že je to mliečko jemnejšie, viac podobné MM a je šetrnejšie, v klasiku už je tá bielkovina iná a je tam viac cukru a proste.......a vždy je to prevencia ak dáš HA, že sa niečo nestane, čítala som rôzne prípady kedy deti čo pili od narodenia obyč mlieko tak mali rôzne problémy ale to je ojedinelé, ja len tak že pre istotu HA...........lekáriho dávajjú na predpis tak ho máš za polovičnú cenu......
u nás v pôrodnici prikrmovali nutrilonom HA.......jasne ak chceš začni klasik nič by sa nemalo stať , ja len že HA je podľa mňa na začiatok lepšie...večšinou čo poznám deti čo papali od narodenia UM tak papali HA ako prevenciu a že je ľahšie stráviteľné......aa výber že NUtrilon je skvelý, je to najkvalitnejšie mlieko vraj .......

maryanna
26. júl 2010

@maryanna v prvej vete malo byŤ nutrilonom HA

junovka
26. júl 2010

@dadika1977 skus si prestudovat www.nutrilon.sk Snad ti to napovie, ale mudrejsia budes az v " akcii" 🙂 😉

segricka
26. júl 2010

preco si sa rozhodla pre nutrilon? viacere maminy sa stazuju, ze nutrilon zapeka, a ak aj tak v porodnici prikrmuju bebou, tak ju skus zvazit. 😎

tixi
26. júl 2010

ahoj, ja mam silnu sennu nadchu, alergiu na roztoce a suche travy, ale moj syncek je na klasickom Nutrilone.Vobec nemame problem s hustou stolicou, skor naopak, ale to je u kazdeho dietatka individualne.Mne ho poradila detska lekarka, vraj sa najviac zlozenim podoba materskemu mlieku 😉

lenocka84
26. júl 2010

@dadika1977 ahoj, pre deticky ktorych rodicia maju alergie sa odporuca Nutrilon HA
je pravda ze z neho zapeka, ale len zo zaciatku, kym si organizmus zvykne, da sa tomu pomoct s probiotikami Biogaia,
HA nutrilon pijeme uz 2 mesiace, a kakame krasne kazdy den, takze sa netreba vobec stresovat. a vzhladom k tomu ze ste alergici, dostanes ho aj na recept od detskej lekarky

martinex
26. júl 2010

@dadika1977 ja som tiez rodila na Antolskej a mliecko som davala to co oni mali a doma som potom presla na nutrilon. Neviem ci ti budu ochotni robit mliecko zvlast, hlavne ked prides do kuchynky v noci,ked ti v izbe dieta place,tak to bude trvat... to si radsej zisti vopred ci ti vyhoveju... ale podla mna nieje ziaden problem doma prejst na ine mliecko...a co ty vies..mozno drobcovi Nutrilon chutit nebude a budete nakoniec na Bebe 😉