Nasa mala ine mliecko nechce a neviem ktore je podobne mlieku babylove.Hami mi nechce,to je viac sladke.
My sme skusili tiez sunar a po par dnoch sa prisposobil a pridruhom vypadku babylove sme dali bebu pro anatu nabehol hned bez problemov
Ja jsem presla na sunar nutradefense a v pohode
Babylove sa vyrába v tom istom závode ako mlieka Nutrilon, tak možno to by chutilo, osobne nemám vyskúšané, ja používam HIPP 😉
my sme z babylove presli na Hami, ale maly (17 mes.) bol z neho hladny, vypil dvojnasobok mlieka ako zvycajne, lebo hami ma ovela noizusiu energeticku hodnotu. teraz skusame sunar a zatial v pohode.
hami extra je hustejšie a nieje take sladke treba ho objednat v lekarni 300 g balenie cena 4.55 e je velmi dobré 😉 moj mali nemá rád sladké mliečko a toto mu chutí a aj ho zasýti 🙂
Vsetko zalezi od babatka ake UM mu vyhovuje.Tu sa neda povedat jednoznacne, aka znacka??Ak budes zavadzat nove UM, tak postupne zavadzaj, nie NARAZ!...a pozoruj 3- 4 dni ci nie su nejake neziaduce rekaci ako napr. zapcha, hnacka, zvrcanie, vyrazka, upch.nosa....
My sme kvoli vypadku presli na sunar nutradefense a v pohode, bez problemov. Dokonca mam pocit, ze lepsie spinka. Ale to moze byt aj nahoda, ona ma take fazy raz lepsie, potom horsie.
jakupujem vpl mliecko vola sa babydreama je tovlastne babylove len z pl aspon podlazlozenia mi to pasujealeskus sunar postupjnezavadzat uvidis akobude reagovat
my sme mali nutrilon, aj bebu a najlepšie nám vyhovuje Hami, aj synovi som dávala a bol spokojný 😉
inak škoda, že babylove teraz nevyrábajú bolo úplne najlepšie :/
ja som prešla z baby love na HIPP BIO je to najpodobnejšie a aj energetická hodnota je rovnaká 🙂 od februára by už malo biť znovu mliečko BABY LOVE 1 a 2 a od marca už aj BABY LOVE 3 🙂
Dievcata, ako ste presli na ine mliecko? Naraz alebo postupne? Neviem, ako to mam spravit 🙂
my sme prešli na Nutrilon a úplne v pohode ho malá znáša 🙂
Ja by som povedala ze skus Sunar, to je chutovo ok a detom celkom chuti 😉