Aký je rozdiel medzi Nutrilonom Premium a Nutrilonom Comfort?

p3tuliatko
12. feb 2013

Baby mali ste niektorá z vás Nutrilon Premium alebo Nutrilon Comfort? Aký je medzitým rozdiel? Doktorka nám dnes povedala, že by sme mali začať už aj stým lebo papávame Nutrilon AR1 a že je to moc husté treba nam zmeniť. Viete mi poradiť?? 😒

jojomama
12. feb 2013

Ahoj, my sme boli na Comforte kvoli plynatosti a na zmakcenie stolice a urcite nam troska pomohol, ale museli sme stale davat kvapky proti naduvaniu (Sab, Espumisan, Infacol a pod) a stale sme mali problemy s bruskom a prdikmi v noci, a dlho sme pouzivali aj rurku a dokonca aj cipky (virbukol - homeopaticke) a potom sa aj lepsie kakalo.
Neviem presne, co vas trapi, ale do 4 mesiacov to boli nocne horory a robili sme, co sa dalo (fen,vysavac). Maleho sme naucili na hupanie na fitlopte na rukach a to pretrvava az doteraz. Takisto stale davame probiotika, cecko, masaz bruska, cvicenie nozickami a tu rurku aj 2 az 3 x denne.
Teraz ma maly 15 mesiacov a v noci ma stale problemy s plynatostou. Zmenila som na Sunar Nutra Defenses a zda sa mi to o troska lepsie, ale samozrejme, ze uz papka normalnu stravu.
S Nutrilonom Premium nemam vsak ziadnu skusenost. Pozri a popytaj sa na www.nutriklub.sk tam je toho urcite ovela viac ohladom Nutrilonu, ktory na co.
Drzim palceky, nech sa moc netrapite...🙂

lucia006
15. feb 2013

ahoj.moj drobec pije nutrilon comfort treti mesiac ,dostal ho s kolik uplne plus mi zacal pekne kakat. 😉

stanislavao
15. feb 2013

Nutrilon Oremium je klasicky nutrilon a Comfort ma vyssi sytiaci efekt. ale ja som rozdiel nebadala.