Ahojte chcela by som vedieť rozdiel medzi sunarom a mliekom Kendamil kto používal ...hlavne kto viac menil mliecka a keď dcérke dávam papat tak sa puči prdí pri každom zatiaľ aj po jedle plač to nafukovanie nás trápi dosť mali sme Bebu tak Nutrilon a teraz Sunar complex ...
@patik114 my sme mali aj bebu, hipp aj sunar a vsetko bez problemu
Sunar sa mi zdal najlepsi
Ja som skusila bebu nutrilon a nakoniec sadol kendamil
Moj bol v nemocnici na bebe. Prisli sme domov tak ze necham bebu nebudem menit. No neskutocne place cely den. Tak ze vymenime za nutrilon co mal aj 1syn. No to bola este vacsia katastrofa. Cakala som do 2,5mesiaca nic sa nemenilo. A ked som zmenila kendamil o dva dni ani raz plac. Ziadne bolenie bruska nic a ma ho doteraz
No ja som bola hotova tie prve dva mesiace. To som mu uz ani mlieko bemala cht dat lebo do pol hod rev ze susedia sa pytali co mu je ked tak strasne place. 🤷🏼♀️ A napr v noci ked sa budil dva krat vtedy bol uplne v pohode vypil prebalila som a spal. Ale cez den hruza
@patik114 Kendamil za mňa to najlepšie čo som svojmu dieťaťu mohla dať. V nemocnici nám dávali Nutrilon tak sme v ňom pokračovali aj doma.. ale bolo to hrozné.. malá mi bola stále hladná, bolelo ju bruško nekakala aj 3-4 dni.. ako náhle som zmenila Nutrilon na Kendamil po týždni bol pokoj až do teraz.. prestala sa mi pučiť pekne kaká aj keď má riedšiu stolicu, ale po výtere mi doktorka povedala, že môže byť aj vysokým obsahom výživných látok v mliečku... určite choď do Kendamilu.. toto mliečko neobsahuje tie svinstvá... a hlavne je to mlieko plnotučné.. tie všetky ostatne sú odtučnené..
Nemôže mať malinka kolíku?