Maminy,dcérka bude mat onedlho 1 rok a na zarobenie UM dávam vodu Lucku. Kamaratka mi povedala,že by dala skôr prevarenu vodu, nie kupovanú Lucku. Aký máte nazor na to vy? Dakujem
Už by som dávala aj neprevarenu...mlieko ma už len ako doplnok stravy, keďže isto už má normálne jedlo
@klarissa25 ano papa všetko, tak len ohriať vodu na sporáku a dat um?
@nina296 davala som Lucku ( ale zbytocne , ved staci klasika prevarena ,ak mate kvalitnu vodu) ..skoda penazii......asi dva roky sme pouzivali len balene vody ..nechcem pocitat minute peniaze....nuz osprostievam vekom.
@nina296 ja by som prevarila ale - vela zien len zohrieva dokonca v mikrovlnke (?). co radi pediater?
V roku som uz obidvon zarabala um z neprevarenej tockovej vody 🙂
@bublinka1426 pediatra sa už nepytam, lebo zo všetkého sa len podráždi a to sa nepytam hlúposti. Takto sa radsej opytam od skúsenejších mamičiek 🙂
@nina296 to ja poznam. zial tiez mam stastie na lekarov :(
@bublinka1426 presne
Ja by som urobila vodu v kanvici a nechala vychladnúť. Nie v ohrievacke.
A určite nie v mikrovlnke. Nie som fanúšik mikrovlnky pri malých deťoch.
@nina296 nas pediater praveze kaze prevarenu dojcensku vodu.. Ale vo veku 1 rok mozno uz nie..
načo kupuješ hovadiny.. prevar vodu z vodovodu...
nie neprevaram uz davno, balene vody sme pouzivali akurat, ked sme niekam cestovali a moj maly ma 14M a vodu mu uz vo vacsine pripadov ani nezohrievame, pred spanim zohrejeme (ja zohrievam v mikrovlnke) a v noci do studenej zarobim - pediatricka odporucala prevarat tusim do 7M ak sa nemylim a odvtedy uz neprevaram, mame na Slovensku dobru vodu
Mne pediatrička povedala, že ak je na obale od UM v návode napísaná prevarená, tak dám prevarenú. Popravde ale, vodu z vodovodu by mali aj dospelí piť prevarenú a odstátu
v zivote som nepouzivala lucku mame kvalitnu vodovodovu vodu na sk