Zdravim mamičky, mam doma 4 tyzdnovu slecnu a od narodenia pije Nutrilon, v poslednom obdobi jej vsak nerobi dobre, casto vracia, pučí sa po krmeni,a evidentne jej ani velmi nechutí, vela mamiciek mi radi prejst na Babylove, vraj je lepsie a lahsie stravitelne, pricom zlozenie je takmer to iste..ak by som chcela prejst na babylove ako to spravit?..podat jednu fasku nutrilonu potom jednu baby love alebo ako?..neviem ten postup prechadzania na inu znacku..ak viete, poradte 🙂 dakujemvarit vopred
My sme presli zo dna na den z Beby HA1 na Babylove ( tiez mi ho radili) a malinky krasne kaka, ziadna zapcha a revy z papania, mame 5 tyzdnov na tomto mliecku sme 2 a pol tyzdna. Za mna teda len pozitivny ohlas ;) nutrilonu som sa bala kedze tiez dost babatiek z neho zapekalo a my uz zapchu predsa nechceme, tak som sa rozhodla takto a malinky je spokojny a ukazkovo pribera 🙂 nasa Mudr nam stale nuti Bebu, vsetky mozne odrody ale ja ju uz skusat nejdem..
Uplne jednoducho 🙂 prisla som domov s krabicou Babylove a hned zarobila a Bebu od jedu vysipala do kosa :D cize "odrazu " papal uz len flasky s mlieckom Babylove ( inak je tak chutovo dobrucjave oproti Bebe ze mu ho sem tam papam lyzickou aj ja 🙂 )
@elisa171 neviem preco by si mala prejst zrovna na babylove, aj to jej moze zle robit. Aj mojmu zacal nutrilon robit zle, zapekal ho, kupila som sunar a nutrilon som viac nedala. Maly nemal problem. Druhy syn bol na bebe, este v porodnici, ked som ho prestala dojcit tiez som mu kupila sunar, nechcel ho pit. tak som kupika Hami a to mal az do dvoch rokov. Mlieka som nekombinovala nikdy.