Po 3 týždnoch od pôrodu sa mi znížila tvorba mm tak sme začali prikrmovat um, po 3 dňoch sme prešli úplne na um už a všetko bolo v pohode malá kakala po každom krmení a po ďaľších 3 dňoch prestala poriadne kakať, strašne sa pučí plače aj pár hodín a nedá sa ju utíšiť, tak neviem či je to tým mliekom alebo je to len obyčajná kolika dávame jej biogaiu aj coliprev, použivame babylove z dm, dnes vôbec ešte nekakala iba ráno keď sme dali rektálnu
@sajmoniss Ja som malému dávala vodu alebo feniklovy čaj hneď ako sme prišli z pôrodnice, on nemal so stolicou často problem. Neviem či to bolo tou vodou alebo nie. Ale raz mi to spomenula dr. ze mu pri UM mam dávať aj vodu aby ho nezapekalo. Ale ak by to malej neprešlo, zmenila by som mlieko nech sa zbytočne netrápi.
@sajmoniss niektorym detom nerobi dobre fenyklovy caj,moju malu z toho bolelo brusko.skuste kamilkovy caj,zmakcuje stolicu.ak by nechcela z flasky,skuste dat do striekacky a medzi krmeniami sa snazit ponukat caj/vodu.popripade UM zarobit do vyvaru z ovsenych vlociek,masirovat brusko aby sa crievka rozhybali a nepucila sa. Odporucam pred kazdym papanim kvapky Sabsimplex.
@sajmoniss moju malú zapekal Nutrilon AR. Aj som jej medzitým dávala vodu, čaj, probiotiká. Nebolo to nič platné. Museli sme zmeniť mlieko. Začala piť Bebu AR a zlepšilo sa to.
@simona92101 tie kvapky sab simplex môže brať dieťa viackrát denne? Lebo môj malý má teraz veľké problémy s kakaním a tiež sme ich dnes kúpili lebo nám nič nepomáha ale myslela som ze mu ich môžem dať len raz za deň
@anorev123 mne povedala doktorka ze pred kazdym jedlom dat bud na lyzicku alebo do striekacky (ak nevie este z lyzicky).odporucam popri tom slivkovy odvar,alebo kamilkovy caj, popripade UM zarabat s vyvarom z ov.vlociek.nasej to velmi pomohlo a to sme sa trapili od narodenia..
@anorev123 hlavne vela tekutin medzi papanim aby sa crevka pohli.dobre su este lanove semiacka,ak uz papa prikrmy
@sajmoniss ak jej nič iné nedavas tak jedine z UM to môže mať, inak neviem. Dávaš jej okrem toho aj piť vodu? Tá riedi stolicu