Ako zarobiť mlieko na dovolenke?

11. máj 2024

Ahojte ideme na dovolenku a už teraz riešim dilemu, ako budem malej robiť v noci mlieko. Pije už len pred spaním a v noci umelé mlieko. Doma jej klasika ohrievam kojenecku vodu na sporáku ale neviem ako sa zariadiť v hoteli. Rozmýšľam nad kúpou ohrievačky fliaš ale nemám skúsenosť. Oplatí sa to kvôli tomh týždňu? Ohreje to dostatočné vodu?

tim23
11. máj 2024

V mikrovlnke

blaazi
11. máj 2024

V kanvici na recepcii/resp. v restauracii? A naliat do termosky? Ja som si kanvicu doniesla so sebou na hotel, ale vtedy sme boli len na 1 noc. Neviem ci je to legalne _ v sulade s hotelovymi pravidlami.

kacena4
11. máj 2024

pri veceri popros personal o prevarenu vodu do termosky a vecer len zriedis studenu s teplou. ja som si vsak kupila malicku cestovnu kanvicu a tu som vsade pouzivala

ns994
11. máj 2024

Mikrovlnka, kanvica, ohrievacka. Pripadne vies poprosit personal nech ti ohreju do termosky. Aj ked s nou nemam skúsenosti videla som uz aj cestovnu skladaciu kanvicu. Na usbcko je aj taka ohrievačka. Nieco ako kus latky do ktorej zabalis flasu a to ohrieva. Da sa vynajst

jajanka31
11. máj 2024

Kup si za 10 eur cestovnu kanvicu na 3 dcl vody je mala spratna s 2 poharikmi v sebe. My sme tak fungovali vsade. Plus balena voda. Urcite neber vodu od casnikov ktoru si nevidela odkial nabrali. Na cerstve mlieko mam napenovac mlieka z lidla za 19 eur. Aj zohrieva mlieko.. teda mozes aj trvanlive aj cerstve za 15 sekund ma 40

valeriakadarova
11. máj 2024

Nám na hotelovú izbu dali kanvicu a v nej som zohriala vodu na UM 🙂

nika23t
11. máj 2024

Večer si naplň termosku horúcou vodou, a v pohári alebo nejakej nádobke studenú, prevarenú. V noci si len zmiesas vodu. V obyčajnej termoske (ja som mala z tesca) mi voda vydržala v pohode celú noc. Alebo si z domu vezmi kanvicu a máš po probléme.

mclissa
11. máj 2024

Vsak na hoteloch byva kanvica na izbe.

jajanka31
11. máj 2024

Ja som v tej cestovnej ohrievala v horucom kupely aj prikrm..super to islo a prakticky mohol jest na mnohych miestach

jajanka31
11. máj 2024

@mclissa nie na vsetkych, hlavne 4 a viac hviezd to nepreferuju hlavne teda co som ja mala skusenost.

nikpa
11. máj 2024

Kanvica, termoska. Žiadna veda 🙂 Pred spaním som ohriala vodu, dala do termosky na noc a bolo.

mclissa
11. máj 2024

@jajanka31 praveze 4 a 5 hviezd je to automaticky, a este aj kavovar a vyber kav, cajov, keksiky, mlieko, to je uz standard izby. Zatial sa mi este nestalo, ze by sme nemali kanvicu na izbe.
Ked tak vypyta si horucu vodu uz aj keby len z recepcie jej daju.

evaachesa
11. máj 2024

Kanvica je základom v každom penzióne a hoteli. Takže určite by som si nenosila kanvicu. 🙂 Prípadne si kúp ohrievačku. Ja som si nedávno kúpila len kvôli tomu že syn pred spaním pije trošku mlieka a tak si v tej ohrievačke to mlieko v pohode zohrejem. Použijem sklenený pohár z izby (ktorý je tiež na každej jednej hotelovej/penziónovej izbe) nalejem trochu mlieka a o chvíľku ho mám ohriaté.

jajanka31
11. máj 2024

@mclissa ved ok ja mam inu skusenost.. je to problem? Autorka nepise kde ide ale predpokladam ze mimo SK na nahodu by som to nenechavala 10eur a mam vybavene so svojou

evaachesa
11. máj 2024

Konkrétne je to táto ohrievačka a sterilizátor v jednom. Už som v nej sterilizovala aj slamku z fľaše. Za mňa super vecička a úplne mini skladná do kufra. 🙂

luckajozko21
12. máj 2024

Napis do ubytovania ci maju kanvicu. Na posledy sme napr v CZ na penzione nemali, ale spytala som sa na recepcii a do 5min nam ju priniesli na izbu. To je uplne bezna vec, nemusis kvoli tomu kupovat ohrievacky. Staci si to overit a podla toho sa zariadis. Aj termoska je fajn riesenie. Nikto ti nepovie niem je to predsa pre dieta

30katrusa40
12. máj 2024

Však keď vieš kde budete ubytovaní jednoducho im zavolaj a opýtaj sa či majú na izbe alebo či si treba pýtať prípadne či môžeš doniesť vlastnú