Ahojte ideme na dovolenku a už teraz riešim dilemu, ako budem malej robiť v noci mlieko. Pije už len pred spaním a v noci umelé mlieko. Doma jej klasika ohrievam kojenecku vodu na sporáku ale neviem ako sa zariadiť v hoteli. Rozmýšľam nad kúpou ohrievačky fliaš ale nemám skúsenosť. Oplatí sa to kvôli tomh týždňu? Ohreje to dostatočné vodu?
V kanvici na recepcii/resp. v restauracii? A naliat do termosky? Ja som si kanvicu doniesla so sebou na hotel, ale vtedy sme boli len na 1 noc. Neviem ci je to legalne _ v sulade s hotelovymi pravidlami.
pri veceri popros personal o prevarenu vodu do termosky a vecer len zriedis studenu s teplou. ja som si vsak kupila malicku cestovnu kanvicu a tu som vsade pouzivala
Mikrovlnka, kanvica, ohrievacka. Pripadne vies poprosit personal nech ti ohreju do termosky. Aj ked s nou nemam skúsenosti videla som uz aj cestovnu skladaciu kanvicu. Na usbcko je aj taka ohrievačka. Nieco ako kus latky do ktorej zabalis flasu a to ohrieva. Da sa vynajst
Kup si za 10 eur cestovnu kanvicu na 3 dcl vody je mala spratna s 2 poharikmi v sebe. My sme tak fungovali vsade. Plus balena voda. Urcite neber vodu od casnikov ktoru si nevidela odkial nabrali. Na cerstve mlieko mam napenovac mlieka z lidla za 19 eur. Aj zohrieva mlieko.. teda mozes aj trvanlive aj cerstve za 15 sekund ma 40
Nám na hotelovú izbu dali kanvicu a v nej som zohriala vodu na UM 🙂
Večer si naplň termosku horúcou vodou, a v pohári alebo nejakej nádobke studenú, prevarenú. V noci si len zmiesas vodu. V obyčajnej termoske (ja som mala z tesca) mi voda vydržala v pohode celú noc. Alebo si z domu vezmi kanvicu a máš po probléme.
Vsak na hoteloch byva kanvica na izbe.
Ja som v tej cestovnej ohrievala v horucom kupely aj prikrm..super to islo a prakticky mohol jest na mnohych miestach
Kanvica, termoska. Žiadna veda 🙂 Pred spaním som ohriala vodu, dala do termosky na noc a bolo.
Kanvica je základom v každom penzióne a hoteli. Takže určite by som si nenosila kanvicu. 🙂 Prípadne si kúp ohrievačku. Ja som si nedávno kúpila len kvôli tomu že syn pred spaním pije trošku mlieka a tak si v tej ohrievačke to mlieko v pohode zohrejem. Použijem sklenený pohár z izby (ktorý je tiež na každej jednej hotelovej/penziónovej izbe) nalejem trochu mlieka a o chvíľku ho mám ohriaté.
Napis do ubytovania ci maju kanvicu. Na posledy sme napr v CZ na penzione nemali, ale spytala som sa na recepcii a do 5min nam ju priniesli na izbu. To je uplne bezna vec, nemusis kvoli tomu kupovat ohrievacky. Staci si to overit a podla toho sa zariadis. Aj termoska je fajn riesenie. Nikto ti nepovie niem je to predsa pre dieta
Však keď vieš kde budete ubytovaní jednoducho im zavolaj a opýtaj sa či majú na izbe alebo či si treba pýtať prípadne či môžeš doniesť vlastnú
V mikrovlnke