Ako zahustiť umelé mlieko Hipp?

7. nov 2022

Rozumiem tomu správne ? Zahusťovanie - dávame hipp ha1.. maly z neho začal prúdom grckať. Všade čítam, že mlieko treba zahustiť.. akym spôsobom? Mame doma aj hipp ar?? Môžem dať napr. 1 odmerku ar do ha1? Ďakujem

kalendark
7. nov 2022

Ja by som mlieka nemiešala a vyskúšala iba HiPP AR ( to už je zahustenie) alebo inak sa mlieka zahustuju NUTRITONOM

majamat
7. nov 2022

nemam skusenosti s miesanim mliek,a le casto je AR mlieko je ako obycajne mlieko, len je tam doplnena zlozka na zahustenie.
my sme zahustovali materske mleiko, ktore som odsavala Nutritonom. no nezahustovali sme tak velmi, ako bolo v navode,lebo dcera sa nevedela po nom vykakat. tieto zlozky sposobuju problemy so stolicou. preto sme robili iny pomer.

presne taky problem moze byt pri AR mliekach a v takom pripade je vhodne skusit aj tieto mlieka kombinovat, aby sa znizila koncentracia zahustovadla.

skusala som hladat zlozenie mliek, ej tazke sa k niecomu dopatrat, ale nasla som clanok na HIPP, kde je uvedene, ze je tam len pridany svatojansky chlieb do mlieka na zahustenie,c ize by to malo byt to iste, co obycajne mlieko, s tym ze je tam zahustovadlo.

pinkgirl
7. nov 2022

Ja mlieko klasické zahusťovala mliekom AR, šlo o Nutrilon klasický a AR - dávala som pomer 3odmerky klasický a 2odmerky AR mlieka. Robila som to tak na radu detskej lekárky s praxou na dojčenskom oddelení. Samozrejme pomer si môžeš upraviť podľa reakcie dieťatka. Môjmu vyhovovala takáto dávka.

simona92101
7. nov 2022

Ahoj,mne dcerka z Hipp 1 grcala,po Hipp AR mala zase koliky,lebo bolo huste.to iste so sunarom,pri AR sunare reflux ok ale brusko strasne bolelo.doktorka vravela ze Nutritonom sa zahustuje ale len Nutrilon nim vraj mozes zahustit,inu znacku nie.tiez rozmyslam,ze by som zmiesala Sunar obycajny s ARkovym,len neviem ten pomer 🤷‍♀️

majamat
7. nov 2022

@simona92101 nemyslim si, ez by sa Nutritonom mohol zahustovat len Nutrilon. ide o to, ze toto je asi jediny vyrobok na trhu tohoto charakteru. cize cim zahustit ine? navyse Nutriton je primarne urceny na zahustovanie amterskeho mlieka, nie Nutrilonu, lebo Nutrilon ma tiez verziu AR, takze nepotrebuje zahustovadlo.
Nutriton je Svatojansky chlieb a tens a pridava asi do vsetkych AR mliek. tyka sa to aj inych znaciek.

simona92101
7. nov 2022

@majamat vidis,a doktorka ma presviedcala o opaku,asi mi chcela nanutit Nutrilon 🤷‍♀️