Ako ste prešli na inú značku umelého mlieka?

lucka2506
22. aug 2022

Ako prejst na inu znacku sunaru? Zo dna na den? Ci postupne skusat 1-2x denne davat nove mlieko? Dakujem

evica17
22. aug 2022

@lucka2506 a kvôli čomu prechádzas ? Kvôli zdravotnému problému či len tak ? Ja som mu pôvodného mlieka pridávala jednu naberačku nového. Napr voda 150 ml a 4 dávky starého mlieka a 1 dávka nového a postupne som navysovala množstvo nového. A tak prešiel syn aj na kravské ,postupne

evica17
22. aug 2022

@lucka2506 ale ak by bol zdravotný dôvod tak by som šla rovno z mlieka na mlieko a nemiesala.

surama
22. aug 2022

@lucka2506 Mne sa zdalo, ze maleho z Nutrilonu boli brusko,.tak sme skusili Sunar rovno a hned bolo vidno, ze je to ok a uz sme pri nom ostali. Nesli sme postupne, proste rovno dalsiu flasu dostal uz Sunar.

zuzana2299
22. aug 2022

@lucka2506 Normálne som domíňala jedno mlieko a vymenila za druhé.

anavixy
22. aug 2022

Teoreticky by sa malo postupne, ale ja som tiez presla rovno na inu. Ked mu isto nerobi dobre, tak radsej rovno zmena. Postupne som sla len z 1 na 2ku, aj to asi nie je uplne nutne 🙂

jarmilkajurisova
29. aug 2022

@surama aj ja mám pocit že malú boli bruško z nutrilonu.po hodine pitia sa kŕči plače má 5 týždňov ale bojím sa zmenit.nebude jej nič kŕče a tak?

surama
29. aug 2022

@jarmilkajurisova Och 😞 Sesternica tiez davala malej Nutrilon a ju zase prehanalo velmi, tak tiez presla na iny. Ked tak, tak jej daj aj probiotika. Skus rano dat ine mlieko, aby si pocas dna videla zmenu. Na noc neskusaj prvykrat davat ine.

jarmilkajurisova
29. aug 2022

@surama malá stolicu ma raz za deň môže byť mrzuta že je ešte hladná podľa tabuľky má piť 120 ml.ale to bolo na ňu veľa.

jarmilkajurisova
29. aug 2022

@surama aj prvej dcérke som dávala Nutrilon a nič jej nebolo.ale každé dieťatko je iné