Zdravim Vas... chcem sa Vas opytat,lebo uz neviem. Niekde pisu tak,niekde onak. Ako sa ma pripravit spravne um. Ma papat 120ml. Mam dat 4x odmerka a vodu naliat na 120ml. Alebo ako niektory pisu. Najpr voda a potom um. Len ked nalejem najprv vodu na 120ml a potom 4x odmerka um,tak bude mal viac mliecka ako 120. ??? Dakujem za vysvetlenie...
Ano to viem. Ale ked nalejem 120ml vody a dam 4odmerky tak bude mat viac mliecka ako 120ml. Ja ze nasypat 4 odmerky a doliat vodu do 120ml.
@tatko85 do fľaše nalej 120 ml vody podľa odmerky na boku fľaše, teplej ale nie horúcej a pridaj 4 odmerky um mlieka. POtom daj vrchnák z dudlom a potras - zamiešaj. Skontroluj či nie je moc teplé - normálne trochu ochutnaj. 😉
tak ako pisali predo mnou... najprv voda, potom prasok. A samozrejme, ze sa spravi viac mlieka, ono to je napisane aj na krabici- zo 120ml vody a 4 odmeriek sa spravil 133ml mlieka ;) zo 150ml sa spravi 166ml mlieka atd. (teda aspon na nutrilone to je pisane)
na mojej um píšu objem vody bez um a objem vody, ked sa tam nasype prášok. je normálne, že po nasypaní 4 odmeriek objem trošku narastie.
Dakujem Vam velmi pekne...
voda 120ml a 4 odmerky 😉
je to aj na krabicke mliecka napisane (dalej 150ml vody a 5 odmeriek....)