Ahojte.. Poprosím nejaké rady a typy ako robite UM.. neverím že to robí každy podla toho zdlhavého návodu 😏 rozmýšľala som že si budem dávat vodu do termosky a zalievať ňou predsa po nejakých hodinach vychladne a mliečko je skôr hotove
My pouzivame ohrievac flias, takze voda ma spravnu teplotu. To mam vzdy predpripravene, lebo vsak vies kedy budes cca krmit. Potom tam uz len nasypeme UM a je
Ja som to robila tak, ze ked dopila mlieko, flasu som hned umyla a naliala som tam prevarenu vodu. Ked bol cas na dalsie mlieko len som k tej studenej prevarenej pridala trochu vriacej, uz som vedela aky pomer aby sa dalo hned pit, nasypala som mlieko, pohrkala a tiez do minutky hotovo
Alebo ako vyššie baby píšu to je ešte Vylepšené
Máme ohrievač prístroj čo nájdete v každej izbe na 600nedeli....pred spaním nalejem prevarenu vodu do fľaše koľko mi dieťatko vypije zapnem si na 50© a už keď v noci vstanem nasypem prášok ja mu ešte striekam kvapky D-vitaminu a idem po 1-2min.mam hotovo
Termoska, fľaša so studenou vodou, mixnúť ich do fľašky, bum tam odmerky prášku a hotovo. Po dvoch - troch zarobeniach chytíš cit na zmiešavanie horúcej so studenou a zaberie to celé pár sekúnd. Mala som aj ohrievač a skoro ma trafilo, aký bol pomalý.
@moncicna tak ja mam vychytavku. Ked je to na noc, aby som nemusela v noci ohrievat vodu, tak si normalne prevriem vodu v kanvici a nalejem do termosky. Potom nalejem tretinu do flasky, zvysok dolejem dojcensku vodu normalnu, studenu a nasypem mliecko. Cez den dam prevarit vodu a hned nalievam. Nikdy nedavam do mikrovlnky... Treba tam prevarenu vodu a mikrovlnka rozbija castice, to podla mna vobec nie je vhodné.
@alexka89 to bolo 9 rokov dozadu. On mal ohriať na priame použitie. Ak si dobre pamätám, pisané mal, že ohreje za pár sekúnd. Ani po pár minútach nemalo mlieko dobru noc teplotu. Z termosky to bolo naozaj ta pár sekúnd. Fungovali sme tak pri všetkých troch deťoch. Rovnako na výletoch v batohu jedna malá termoska a bolo to.
@moncicna tiež mám vodu v termoske,Mám davkovac na mlieko z dm babylove,tam si nadavkujem odmerkou mlieko a nachystanu studenú vodu vo flaske. Podľa toho ako veľmi je horúca voda tak riedim so studenou vodou a vyskúšam teplotu na predlakti. Vysypem mlieko z davkovaca a zatrepem.rychlovka
@moncicna ja robievam čerstve stále, do flasticky dam vodu, ohrejem v mikrovlnke, dam prášok, pretrepem a do minuty je hotove.