Ahojte,
chystame sa s 6-tyzdnovym babatkom na priblizne 5-hodinovu cestu autom. Papa nutrilon, a rozmyslam ako vymysliet krmenie pocas cesty. Viete mi odporucit nejaky dobry cestovny ohrievac mlieka/ popripade termosku, ktora udrzi teplotu mlieka vo flasi ? Prosim aj link na konkretny produkt. Dakujem velmi pekne.
Termoska z Dm-ky, druhá fľaša so studenou vodou a dávkovač na UM. Tri deti to takto s nami zvládli.
Termoska a v krabici nasypane umele mlieko+odmerka. A to sme cestovali celkom casto
Ja som si bezne nosila s dcerou na cesty horucu vodu v termoske a v mensej nadobke bud presne odmerane mnozstvo nutrilonu, ak mala jest len raz, alebo vacsie mnozstvo aj s odmerkou, zarobila som jej to po ceste do flasky a bolo ;)
Do termosky vrela voda a kúpiť dávkovač na mlieko (napríklad DM).. Keď bude čas papania tak zarobíš. Určite to nerob tak, ze budeš zarobené mlieko držať niekde v ohrievači, alebo termoske...
Mala som obyčajnú termosku, plastové dávkovače mlieka (organizer) a v ďalšej fľaši prevarenu vodu studenú na zmiešanie. A to sme cestovali aj na dlhšie trasy
A odgrgnut nebude treba? Urcite by som na krmenie zastavila.
V termoske som mala horúcu vodu, obycajna termoska z tesca, voda je teplá ešte aj o 24 hod. Už nie horuca, ale tepla. V dozickach avent som mala už nadavkovane UM, v druhej termoske alebo fľaši studená prevarena voda. A niekoľko fliaš.
@ivangeline počkaj, ty si to predstavuješ, že sme za jazdy niekde na diaľnici šejkovali Nutrilon? 😂
My sme mali termosku s horúcou vodou, potom fľašu s normálnou a plus dávkovač s mliekom (taký na 4 priehradky, takže na 4 kŕmenia; ak nám bolo treba viac, zobrali sme rovno krabicu).
Namiešali sme si akurát teplotu vody a dali mlieko. Odpočívadlo, pumpa, reštaurácia po ceste,...
Mám ohrievačku do auta ak chcete napiste ;) alebo termoska..ale mne viac vyhovoval ohrievač ked uz sme cestovali dlhsie 🙂