Ako pripravujete mliečko a vodu naň?

nikoleta17
12. mar 2020

Ahojte ako pripravujete UM ? Prevarate vždy čerstvu vodu a potom ochladzujete alebo uz mate nachystanu prevarenu vodu v termoske ?

zuzana_ilkova
12. mar 2020

Ja kupujem kojenecku vodu drobček (ta je uz tepelne upravena) netreba ju prevarat ....pol litra si dam do rychlovarnej kanvice a zohrievam si ju....napr.rozrabam 120ml tak si dam 90ml vody z flase (studenej) a 30ml prevarenej z kanvice...a mam zhruba mlieko vhodne na skoro okamzitu konzumaciu, niekedy treba trosku ochladit podla toho ako silno sa mi podari zohriat vodu...

hennyinnsbruck
12. mar 2020

Ráno som prevarila vodu v kanvici a potom len ohriala. Od 6 mes som dávala vodu z kohútika

martinals
12. mar 2020

Ahoj, ja som mala prevarenú vodu v čajníku. Prevarala som normálne vodu z vodovodu a ohrievala podľa potreby v mikrovlnke.

simona92101
12. mar 2020

Rano prevarim vodu,prelejem do termosky,a v konvicke mam prevarenu vychladnutu vodu a len zmiesam teplu so studenou podla potreby

tulipanicek
12. mar 2020

Lucku nemusíš prevarat. Vždy mám vopred prichystané vodu vo flaši a tu v ohrievaci ktorý ju temperuje na 40 stupňov. Potom už len prídem mlieko

maris5
12. mar 2020

Najrychlejsie: bud zohrejes v mikrovlnke alebo mas v termoske vrelu vodu a v inej nadobe studenu a namiesas si.
Pri prvom som mala ten ohrievac na flase, je to ideal tak na prve davky, potom to trva vacnost kym sa to zohreje. No a nie vzdy to mas na tych cca 40°. Cize ked sa mi v noci to mlieko prehrialo, tak som este musela chladit. Potom som zacala mixovat z termosky. Pri druhom uz ohrieval v mikrovlnke.

lenuska9999
12. mar 2020

Ja mám nachystanu vodu v termoske

lasyckamalicka
16. mar 2020

Používam Rajec dojčenskú vodu, mlieko spravím do studenej a v ohrievačke zohrejem už hotové mlieko...

h_petra
20. mar 2020

Prevarim si Lucku cca pol litra (mne pediatricka odporucala prevarat), po vychladnuti dam do chladnicky a z toho potom podla potreby zarabam. Ohrievam vo vodnom kupeli.