Ahojte, na novom baleni Nutrilonu HA,modra krabica je v navode na obrazkoch nakreslena rychlovarna kanvica, na predchadzujucom baleni bolo uvedene ze je treba vodu varit 5 minut, na novom je napisane vedla obrazku kanvice ze prevarit a nechat 30 minut vychladnut na 40stupnov, potom rozmiesat a hned podavat, napr. na starom bolo ze by malo rozmiesane mliecko este 10 minut pred podavanim postat.
Znamena to ze mozem prevarit Lucku v rychlovarnej kanvici pre 3 mesacne babo???ved to zovre a vypne, nevrie to 5 minut???
Ja prevaram vodu v malom hrnci normalne na platni a tiez nechavam varit aspon 4-5 minut aby zmizli bublinky.Takto prevarenu vodu nalejem do sklenenej flase a z tej potom lievam do kojeneckej flase a vzdy podla potreby zohrejem v ohrievacke na flase. Pokial ide o zmiesavanie,tiez nenechavam odstat 10 minut odstat,lebo mlieko pripravujem vzdy cerstve a neviem si predstavit nechat moju malu 10 minut plakat o dusu 😖 A takisto si myslim ze nie je ziadny rozdiel medzi starym a novym Nutrilonom,len balenie je ine a mozno trochu inak prelozili navod.
Ahojky, ja bežne prevarím vodu v rychlovarnej kanvici a nalejem do termosky, alebo do fľaše. Potom si z nej odlievam koľko potrebujem. Podotýkam, že to nie je kupovaná voda.
ahojte, my kupujeme novu lucku, ktoru netreba prevarat, je uplne bez bubliniek...🙂
neviem, normalnej vody by som sa bala, nie je tam vela chloru? Vodu zohrejem, pridam nutrilon ha a papame....nenechavam odstat, to by maly uz asi zomrel od hladu 🙂
ja necham prevarit v kanvici a potom nalejem do flase-toto robim asi hodinu pred jedlom a dovtedy mi vychladne voda na akuratnu teplotu.Do termosky davam na noc 😉
ja som to robila tak,ze som nechala zovriet vodu v konvici, nadavkovala mnozstva do vyserilizovanych flias, na papanie zohriala v mikrovlnke a zaeobila mliecko.
Teplotu som si zistila tak,ze som skusila 10s,odmerala, 20 a tak.Zistila som,ze na povedzme 120 ml vody som zohrievala tusim 30s pri max.vykone..NA zaciatok trochu komplikovane,ale ked som to zistila, usetrilo to kppec casua priprava netrvala ani minutu
Ahojte,
vie mi niekto poradit, ci sa moze nutrilon zarobit aj vopred a skladovat v chladnicke?
Nemat ohrievacku tak si to hodim 😉
@julie6 zbytočne to riešiš prepána, veď normálne si prevar vodu, my sme pili to isté mlieko a prevarila som plný taký mini hrniec len na Teovu vodu a vychladlo to a to my vyšlo asi na tri dávky ..som preliala vždy potrebné množstvo do via pohárika a dala do mikrovlnky zohriať....robím to doteraz ale vodu mám filtrovanú takže nepreváram len šupnem do via pohárika a mám presne vypočítané na 40 s do mikrovlnky a mám 40 stupňov.......a keď mám viac zriedim so studenou....proste je to úplne jedno hlavné je že mlieko sa nemá zarábať s príliš horúcou a príliš studenou vodou....
ja osobne by som v kanvici nezohrievala......proste je tam to železo a je zavretá tak sa tam množia hovadiny čo my ani nevidíme plesne a neviem čo.....ale každého vec...
maryanna, upokoj sa, julie to už asi nerieši, v tom svojom rozčúlení si si asi nevšimla, že príspevok je starý dva roky 😀 😀 😀 😀
mi mame uplne neperlivu lucku a avent iq ohrievacku , neskutocna kombinácie, odporucam, 🙂
Mam 10dnove babo kolko by malo vypit nutrilonu ?staci mu 60ml kazde 2,5-3hod.?
DARUJEM Nutrilon HA 1- 800g- moju malu z neho zapekalo, pouzivala som ho 2 dni, datum exp: 25.11.2015, balenie je skoro celé a zbytočne mi doma stoji. kontaktuje ma na 0948 384 378, som z KOSIC - Furca.
@pepka123 ahoj, presla som na mliecko hipp ha 1 combiotic a mozem len odporucat, chutovo je ovela lepsie ako nutrilon a je z bio chovu. Preventivne dávam probiotika infants dophilus, su najlepšie na trhu, týmto neposkodis, práve naopak podporujes imunitu.kaka mi 2x denne, krasne prdka takže sme spokojne obe 🙂 to mlieko hipp som jej dávala aj klasické nehackove vola sa hipp bio combiotic 1 a tiez jej robilo dobre, ale potom som si nastudovala trošku o tej kravskej bielkovine a rozhodla som sa pre ha aj keď nie je alergik. Jediná nevýhoda ze to hackove je drahe 500g cca 16,70€ ale cez net som nasla za 13€, takže da sa 🙂
ked to pisu v navode, tak asi mozes. Ja som ani ten "stary" nenechavala 10min odstat, mi to pripadalo strasne vela. Ale vodu prevaram tych 5 minut, aby som si bola ista, ze su fakt prec tie bublinky. Oni asi zmiznu uz ked voda zovrie, ale ja mam lepsi pocit 😉