malinka papa nutrilon HA.ma to hroznu chut.papa ho zato lebo starsia mala alergiu na mliecnu bielkovinu,behom roka mala dobre vysledky ale nemohla pit ani nadalej hocijake mliecko.az neskvor.doktorka mi hovorila ze keby mala teraz malinka alergiu uz by sa to prejavilo.tak by som chcela prejst postupne na obycajne len neviem ake.aj chutovo aj cenovo dobre.
Aj mi máme babylove mliečko a môžem len odporučiť 🙂
@ktore my sme skusali rozne mliecka, ale urcite by som pri predispozicii na alergiu neriesila, ci a aku chut ma mlieko, proste je to do buducna lepsie ako neskor riesit alergiu a babatenko este nerozlisuje chute natolko aby si to uvedomilo 😉 . ale suhlasim spredchadzajucimi babylove je fakt dobre 😉
@ktore ja som nemala problem s prechodom na ine mlieko a ak by tam bol problem tak ho uvidis do par dni v bolestiach bruska. ja som sekla a hodila nove popr. ak sa tak bojis tak skus zmiesat stare mlieko s novym v pomere 1:1, ale tu nebudes tak rychlo badat ci jej robi dobre ci zle. drobcom nevadil prechod z jedneho na druhe, alebo ked ano tak to vidis na spravani - mrncani, krcoch, vyhadzani sa, grcani... ☹ drzim palceky
@mondulka pocula som o babylove velmi dobre hlasky.ale aj hipp ci hami.skusim jej dat jednu davku a uvidim co s toho bude.ja som pri prvej dcerke musela veeeelmi opatrne ale to mala tu alergiu uz zistenu a spet na mliecko sme museli opatrne.uz to bolo davno.matne si pametam ako to bolo.
neviete nahodou ci sa moze kombinovat nutrilon ha 1 s nutrilon ar 1? alebo bud jedno alebo druhe
@ktore my sme mali nutrilon na koliku, ale zlepsilo sa a hned sme presli na babylove mliecko a pohodka 😉 aj cenovo aj chutovo je fajn, dokonca dcerka si kolko x odmerku supne rovno do pusy 😅