Ako prejsť z jedného umelého mlieka na druhé?

mama4444
23. sep 2021

Mamicky ako prejst z jedneho UM na druhe ? A ake UM je najlepsie - cenovo prístupné? Dakujem

alexandra197
23. sep 2021

@mama4444 asi je to dosť individuálne. U nás sa osvedčil od pôrodnice Hipp bio combiotik

ariannazara
23. sep 2021

Môj pil hipp prešla som na sunar. Hipp je neskutočne drahy

jess_y
23. sep 2021

@mama4444 my sme začali Nutrilonom (necelý mesiac) ale začala viac grckať tak sme prešli na Hipp (zo dňa na deň, malá si zvykla v pohode) a spokojnosť

klaudi31
23. sep 2021

Záleží hlavne od toho, ktoré sadne dieťatku. Na cena by som moc nehľadela.

mima172
23. sep 2021

Mojej malej sadla Beba už od pôrodnice a pije ju doposiaľ (má 1r4m), no je to individuálne. Čo sadne jednému dieťaťu, môže "škodiť" inému.
K tomu ako zmeniť by som určite na začiatok nemenila na noc ale prvé nové mliečko by som skúsila zrána a tak si odsledovala, či nebolí bruško, či chutí, odsledovala si prvé dni stolicu. Keby je to po pár dňoch v poriadku, tak by som zmenila všetky dávky a hotovo. Keby niekedy meníme Bebu, tak by som ako druhý skúsila Sunar.

sunshine_18
23. sep 2021

Sunar

veronice
23. sep 2021

Ja som davala Hami, ale teda az v 13m ked som prestala kojit. Ale ono kazdemu brusku sadne nieco ine. Treba skusit a uvidis.

whatever1
24. sep 2021

@mama4444 S novým mliekom zacni radšej ráno, nie večer pred spaním. A nakupuj v akcii(nemyslím po zaruke), vtedy je najlepšie kúpiť čo najviac kusov. To máš ako s plienkami, aj pampers ta môžu vyjsť veľmi lacno.