Ahojte poraďte ako ohrievat umelé mlieko v noci😊 bývame na poschodí u svokry
A nemáš možnosť si zobrať hore kanvicu? Do jednej fľaše detskú prevarenu vodu, v kanvici zohriať druhu a rozriediť.
Ohrievac na flasky
Všetky moje kamarátky fungovali s termoskami kde mali teplú vodu a len riedili. Podľa mňa najjednoduchšie. Rozospatej by sa mi určite nechcelo riešiť nejaké zohrievanie v kanvici či ohrievači mlieka. 🙂
Ja tiez tak. Vo flaske nasypane mlieko a v termoske tepla prevarena voda. Len som vliala do flasky a zatrepala. Priprava 15 sekund z postele. Termosku vyuzijes aj neskor pri prechadzkach ohrievacku po par nesiacoch nevyuzijes. Najlacnejsie riesenie.
Ja mam ohrievacku a najlepšia vec co som mohla kúpiť. Stále mi udržiava teplotu vody na prípravu mlieka.
Kúpili sme ohrievač na fľaše. Používam už rok a pol. Udrží ti teplotu fľaše akú chceš a ešte slúži aj ako sterilizátor
Ohrievac na flase. Caka tam na teba pripravena tepla voda vo flasi. Supnes mlieko, pretrepes a das. Kasli na termosky a prelievanie studenej a teplej vody do flase. Roboty jak na kostole.
Ohrievacka, ktorá udržuje teplotu… vyberieš flašku, das mlieko, zatrepes a hotovo…
Nemusíš s termoskou miešať a skúšať, kedy už bude správna teplota… raz zimné, raz horúce, raz veľa, raz malo…
@zuzinka888 akoze nevyužije ..stále je kopa možnosti využitia aj pre dospelého
@evaachesa ja tak zohrievam v noci a chce sa mi keď viem že moje dieťa je hladné
@rebekamarcusko tiez mam ohrievacku a za mna to bola najlepsia investicia!
@zuzinka888 Ak uz mas vo flaske mlieko tak ako vies kolko vody doliat? Ten objem ma byt voda nie vysledne rozrobene mlieko.
Autorka: Mam davkovac na mlieko z DM - mam presnu davku a na tom nasypku. Vo flasi prislusne mnozstvo vody. Flasa v ohrievacke udrzuje teplotu niekolko hodin. Takze iba vezmem flasu, presypem mlieko, pretrepem a krmim.
Ale moja ma rada aj mlieko izbovej teploty, takze niekedy jej neohrievam.
@nafka0483 normalka dam si 6 odmerok nutrilonu a odmeram si 180ml vody( mam pohar s ryskou) tu vlejem do termosky a potom do flase.
Ja mam kanvicu s teplomerom. Tiež vie udržiavať stálu teplotu, napr 40st. Mohla by som ju mat aj pri posteli, ale mam ju normálne v kuchyni, mam to hneď vedľa. Za mňa je super toto, no ale každý má top niečo iné. Kamoška miesala studenú a teplú. Ja osobne to neznášam a ani ohrievačka u mňa nebola to práve orechové. Navyše, kanvicu využijem aj potom 😂
@veronika3110 tak ono už keď riešiš prelievanie vody z termosky, je jasné že už vieš presne koľko tam toho musíš dať aby bola voda akurát. 🙂 takže určite nehrozí žiadne prelievanie a dolievanie dookola. 🤭 Nie je to ale moja osobná skúsenosť, nakoľko som UM nikdy nezarábala. 🙂
@zuzinka888 Aha ze v termoske uz mas len to presne mnozstvo 🙂
@nafka0483 ano.
Ja mám na komode dve termosky - v jednej horúca voda, v druhej studená. Ochutnám či nie je príliš horúca voda,zmiešam a podávam..
Mne raz kamoška poradila termosku ze ju pre malého používa už rok a pol... Použila som ju jednu noc a nikdy viac tá usadenina na spodu co sa spravila z vody za tu jednu noc no grc a to bola termoska nová a nie lacná... Kúpila som ju ohrievačov True life a používam ju už pre malú 10 mesiacov🙂je tam aj sterilizátor a udržiavac teploty
@lorin29 no usadenina súvisí s tvrdosťou vody. Nie je to však závada, ani nebezpečné pre dieťa. Iba pre spotrebiče 😁
@snehulak77 to je zvláštne lebo to bola kupovaná Lucka😁😁
@lorin29 to je v poriadku 😉
Večer nachystať zohriatu vodu do termosky, a iba rozrobit. Jednoduché, efektívne, rýchle.