Ako odučiť 20 mesačnú od umelého mlieka?

pusinka263
25. nov 2018

Ahoj.dcera ma uz 20m, od narodenia je na Nutrilone.parkrat smr skusali dat jej kravske obycajne mliecko,ale odmieta. Je zvyknuta na nutrilon,no ten musime kupovat coraz castejsie,co je aj nakladne, lebo sa nam budi aj v noci niekedy na mlieko. Pije vacsinou rano a vecer,obcas aj v noci. Ako ste oducili svoje deti od UM na obycajne? Pri prvej dcere.to bolo bezproblémové,jednoducho pila hned ked sme jej dali obycajnr. Dakujem

pininka
25. nov 2018

@pusinka263 skús jej dať trocha granka. Naša napr nechcela iné umelé mlieko len babylove, ale s krajským nemala problém.

pusinka263
autor
25. nov 2018

@pininka skusala som cukor aj granko ale nezabralo.dokonca uz potom nechcela ani nutrilon,akoby mi uz neverila co jej dam 🙂 ale granko z hrnceka studene sice ale pije.ale nie tolko co nutrilonu

asia83
25. nov 2018

@pusinka263 To by aj mňa zaujímalo. Naša bude mať tri, je na Sunare, myslím, že to bude ťažké. Skúsim jej zo dňa na deň zmeniť, uvidíme. Skúste ešte vydržať. Aj nám to ide do peňazí, ale mne to nevadí.

pininka
25. nov 2018

Tak baby asi prestať s mliekom úplne. Niektoré deti potom nechcú už vôbec piť mlieko. Ja som.tiez po sunare mlieko už nechcela a dodnes ho nepijem.

pribinak
25. nov 2018

Ved miesto Nutrilonu kup lacnejsie UM, napr Hami, Babylove. Je skoda rušiť pitie mlieka

deti95060810
25. nov 2018

my sme síce mal Sunár, ale vyskúšaj robiť granko....alebo daj polovicu Um do mlieka - aby cítila trošku chuť UM....

0507
25. nov 2018

Preco chces oducat od UM? Moj ma 2r 4m a stale je vecer a rano na nutrilone a ja som tomu rada.

conspi
25. nov 2018

@pusinka263 kamoška mala rovnaký problém. Vyskúšaj inú značku krabicového mlieka ak si ešte neskúsila. Jej synovi chutí iba z Lidla. Iné nevypije

asia83
25. nov 2018

@deti95060810 Dobrý nápad. 👍 To skúsim.

lujza123
25. nov 2018

Jej ho nedaj a hotovo. Rano kakavo do hrnceka a viac ani netreba pokial normalne je inu stravu.

ave17
25. nov 2018

Tiež by som to nerušila, zas to nie je až také náročné finančne, keď to pije 3x za deň, keď bola kojenec pila ho stále a fin. ste to zvládli, moja píla nutrilon do 4 rokov a som tomu rada, určite lepšie ako kravské mlieko z krabice.

evittam
25. nov 2018

@pusinka263 Mlieko nepotrebuje a uz vôbec nie 3-4x za den flasu, staci nahradiť mliečnymi výrobkami.😉

potvora1
25. nov 2018

@pusinka263 ja som síce UM nedávala, ale na obyčajné si zvykol, keď som mu robila banánový koktail, to mu veeeelmi chutilo

erikavesela
26. nov 2018

Nas syn ma 2r7m a stale pije babylove, ale len raz za den, v noci pije len vodu...ked ho chce tak mu ho dam a neriesim...obmedz hlavne v noci, to jej neumyvas zubky? Alebo umyvas po kazdom mlieku?...no nas po umyti zubkov dostane len vodu...

ink
28. nov 2018

čo tak jej ponúknuť rastlinné mlieko? A postupne ho budeš riediť až zostane čistá voda?