Ako naučiť piť dieťa umelé mlieko Allergy care?

28. jan 2023

Prosím vás, silnu alergiu dcerke zistili ma rok a pol.
Nechce nam piť žiadne mlieko, ktoré nam doporučili. Ani ochutene glukopurom, nič.
Napina ju plače hladna stale a nevypije. Ani prevarene normalne

Co robit ?
Ďakujeme

85miska
28. jan 2023

A aké jedlo je cez deň? Teda má alergiu načo? Musí piť mlieko? Môj syn nepije žiadne mlieko od 8m tak či je mlieko nutné.

primadona
28. jan 2023

no moja pije nutrilon allergy care od 3m kôli atopickému ekzému, alergiu na kravskú bielkovinu zatiaľ potvrdenú nemáme. Ale to mlieko chutí hnusne strašne horké je.

danielahamar
28. jan 2023

Nič, tak veľké dieťa už žiadne mlieko nemusí. Skús jej dať do neho Sinlac kašu, ak chceš aspoň na noc. Ja som dávala do 240ml 2-3 odmerky sinlacu

flavia1
28. jan 2023

@primadona ahoj a atopicky ekzem zmizol, ked zacala pit špeciálne mlieko? Moj polročný maly ma potvrdenu alergiu, ale flasu s mliekom neda do ust, resp. nevypije, cize kojim, ale ma silny atopicky ekzem a trapime sa...

danielahamar
29. jan 2023

@flavia1 môjmu sa koža cistila až 4m., to znamená, že od 4m. na speci mlieko, ale on mal digestive care. pil ho do 1.5r.. Ak kojis, neješ nič mliečne?

flavia1
29. jan 2023

@danielahamar kojim, nejem nic mliecne, ale aj tak su tam zlozky, ktore prirodzene materske mlieko obsahuje, take ako su aj v kravskom. S ekzemom sa trapime, ma ho silny. Zo zufalstva som mu skusala davat Nutrilon allergy care syneo, ale vobec nechce. Preto sa pytam, ci to preslo po takomto specialnom mlieku.

primadona
29. jan 2023

@flavia1 ano je to lepšie už

danielahamar
29. jan 2023

@flavia1 môjmu prešlo, ale moja teória je, koľko dieťa dotuje zlým, toľko sa čistí, takže to určite nie je zo dňa na deň, výsledok vidíš už len tým, že sa prestane tvoriť nový a inak Syneo obsahuje laktozu, digestive ma znížený obsah lakt.

autor
30. jan 2023

No cez den kase aj z toho mlieka a jedla nemliecne.
Lenze vecer ona pije mlieko z kašou a odmieta to, revy plač nezaspi. Co jej mam dat ine?
A v noci si pyta mlieko 2x este...a len revy hladna ...nevypije to nijake

danielahamar
30. jan 2023

Aké kaše? Koľko má mala?

autor
30. jan 2023

@danielahamar rok a pol ma.
Mame z obchodu mletu sypanu ryžu , ktora sa aplikuje do teplej vody Alebo mlieka, s ovocim. Alebo z vlociek.
Alebo i kukuričnú takuto. Tie z obchodu kupované dávno nedávame.
Lenže nam ide o nocne krmenie. Tam si mame ako pomôcť? Ani caj nevypije. Chce mlieko

danielahamar
30. jan 2023

Len tá ryžová je moc hrudková po nariedený do flaľky, musela by byť úplne ako prášok. Za mňa by som skúsila tú Sinlac / ona je pre alergikov/, ona je sladká a zmení chuť mlieka

autor
30. jan 2023

@danielahamar Tu uprimne ani nepoznám 😊 vyskúšame.. som zvedavá no bodajby zabralo🙄🤝

autor
30. jan 2023

@danielahamar on ma ale realne takú práškovú ako muka na vecer do mlieka. A cez den hrudkovu normálne.
Tak som myslela, ale nie je ochutena

danielahamar
30. jan 2023

Ona je trosku drahšia, tým, že he to väčšie balenie, ale ak sa ujme prečo nie👍 a tuším ju majú aj v Dmke, lebo inak ja som ju objednávala väčšinou z netu.

autor
30. jan 2023

@danielahamar však práve. Zas ked ju nevypije v mlieku obyčajnu kašu z nej zje isto. Ale nevedela som, ze je sladšia vôbec

autor
30. jan 2023

@danielahamar ďakujem moc. Dúfam že pomôže ❤️

bona1393
24. feb 2023

Ja by som skúsila ešte rastlinné mlieka, v tomto veku. Naša má tiež ABKM a narušila som ju cca v roku na ovsené mlieko 🙂 ináč nutrilon allergy care je asi najsladšia a "najchutnejšia" zo všetkých allergy mliek. Sunar allergy care bol najhnusnejší. Aj mňa napinalo dobrú chvíľu keď som to ochutnala :D