Baby otazocka... ako naucit malinku pit mliecko z flasky? Kojim uz len 2x a to uz mala pije len zo zvyku... skusame flasku s mlieckom ale nechce ju..
@siska53 vodu pije uz dlho z flasky..s tym problen nema.. len mliecko by skm jej aspon raz chcela este davat.. a flasa na mlieko sa jej nelubi
a chuti jej mlieko? Moja dcerka nechce okrem mojho žiadne ine. Nechuti jej,strasie ju ked ochutna a koniec.... a to bude mat vo februari 2 rocky.
@simone22 tak mliekove polievky aj kasicky papa... tak.neviem
@dzejndzejnova ak je ale rovnaka ako ta,co pouzivate na vodu,bude problem v mlieku,treba vyskusat ine ak nic,tak skusat priebezne..Nasa dlho odmietala.UM,preto som cakala na cas,ked si zvykne,cize obcas ponukla i to na vyskusanie. Az ked ho vypila bez problemov,som ju odstavila.
Skusali sme asi 3 druhy mliek, dlho jej ziadne nevyhovovalo. Az pred 2.rokom tesne konecne si jeden typ oblubila.
@dzejndzejnova a toto aj nasa - vodu od roka z flase v pohode,mliecne polievky i kase ano,ale UM ani za svet. A z nicoho,ani z pohara.
@siska53 ja nedavam um..ale.kravske....a na vodu ma taky sosacik
Ja kojim, ale mliecka mam uz malo.Moj syn vsak nechce pit vodu, caj ani umele mlieko . Som zufala vecer zaspava s placom a v noci place aj pomaly kazdu hodinu.Ako ho naucit nieco pit ?
@katinka4 kolko.ma maly?
@dzejndzejnova tak skus um asi jej kravske nechuti..mojej nechuti umele ale pila aj umele v case odstavovania ked nechcela papat nic ine ..
@lavieenrose nasa papa vsetko pekne... um jej nechcem davat... este poskusam ine flasky a cumliky
@dzejndzejnova
@katinka4
baby nebudte nestastne,moje obidve deti prechadzali z ciciku na flasku asi mesiac...teda starsiu som kojila 17mesiacov a potom mi mliecko sameodislo lebo som otehotnela,cize sama sa postupne odstavila a pomalicky si zvykla na umele mliecko.ale fakt pomaly.jeden den vypila glg,dalsie 2-3 dni nic,potom 2-3 glgy,potom vypila 30ml,za tyzden uz 60ml a tak sa to zvysovalo.
a syncek to iste,hoci teda pri nom mi mliecko zacalo odchadzat uz ked mal 10mesiacov a v noci mi tiez kazdu hodinu plakal ze je hladny.najprv sa naucil pit vodicku a potom postupne,tiez pomalicky po glgoch si zvykol na Sunar.kazde dietatko je ine samozrejme,ale ja myslim ze treba im dat cas.obzvlast ak je babo hladne a mamina mliecko proste nema,tak zisti,ze sice maminkine mliecko to neni,ale predsa len z tej flasky netecie nic hrozne🙂
@dzejndzejnova tvoja volba tak nebud nestastna ze jej mlieko nechuti..vobec ho nemusi pit ked ma ine zdroje vitaminov a mineralov
@lavieenrose dr vravela ze by mala este...tak zato.neviem.. a co jej pak mam davat na veceru podla teba? Bo.ako fakt nasa papa uz toho veeelaaaaa....
@dzejndzejnova no a moja skoro nic to ti mam ja radit ? :D je co jeme my uz sa jej nevari zvlast asi od 10 mesiacov lebo to islo vzdy do kosa do vylevky...ma rada maso aj mlieko ale kase nezje ani pecivu neublizi
@dzejndzejnova skus rozriedit mlieko vodou
ked zje jogurt kasu syr spominala si aj polievku..nieje problem si myslim
@lavieenrose som sa le n spytala... oky dakujem
@dzejndzejnova ved ja som to zobrala s humorom...
@dzejndzejnova tak skus aj na mlieko taky sosak a ked nic,no zial... Ja som.musela cakat,kym.jej aspon jedno zachuti a neskor jej to bolo jedno..
A na veceru stavi kasa..horsie je to rano.
A preco nechces vyskusat UM? Predsa je prisposobene na ludi skor ako kravske. Ja napr.ked som malej zacala dzvat cidto kravske,zacala mat castejsie sopletak sme sa vratili na UM a do 3r.pila to,potom uz nechcela nejak nic,len obcas mala vlny kedy len mlieko pila (uz ale kravske),mala obdobie sojoveho mlieka.. Teraz pije len v skolke,doma.nechce,nenutim.
A bielkoviny ziska aj odinokade -syry,strukoviny,brokolica,neskor aj mak..
@siska53 nechcem.ju ucit na um...ja uz davam kravske ... a nema priblem a si myslim ze aj na pitie sa nauci len ona neni zvyknuta na flasky... cumle.. ona sa s tym len hra... kupila som tu so sosakom..a cez den jej ju sem tam dam... uvidime..ked nebude chcet..budeme skusat inak..na ranajky abo.tak
@dzejndzejnova o par dní bude mať rok
@dzejndzejnova doporucujem kupit poharik mne mala tiez nechcela flasky..tym ze bola kojena nevedela z nich cucat
@dzejndzejnova Ja som nedavno prestala kojit, skusali sme flasku viackrat (Avent Natural) a on ju nechce, jemu skratka mlieko nechyba, vypyta si pred spanim vodu/caj - zo svojej flasky so slamkou a mlieko vo flaske odstrkuje od seba. Tak mu ho ani neponukam, davam mu viac mliecnych vyrobkov cez den, aj sam si pyta casto jogurty. 🙂 Raz alebo dvakrat cuckal z flasky mlieko (cize vie ako z flasky pit a vie, ako mlieko chuti), ale ked mu ju znova dame, tak ju nechce. Tiez som nechapala, lebo starsi syn sa hned po par dnoch od skoncenia kojenia chytil flasky a potom sme ho ledva od nej oducili, ked bol vacsi. 🙈
Pride mi zvlastne dieta nutit do flasky, ked ju nechce, ved sa mlieko da prijimat aj inak. 🙂
No uvidime baby.... dnes sme skusali flasku so slamkou a pekne pije vodu... a pak skusime na mliecko taku so sosacikom.. nutit ju nebudem ale este som neposkusala flasky.. tak skusim a ked nie co.uz narobime... mliecko nebude
@katinka4 jaaaj sak ano my sme v rovnakej skupine xixix decembrovky xi.. dnes my zacala pit vodu zo slamky.. sa tesim
@dzejndzejnova ano sme . Dnes som sa rozhodla že mu nedam cicik,ale ponuknem vodu alebo UM .Rano o 7 mal cicik,potom o 10 par glgou vody a odvtedy nič, len rev a trucovanie. Až kým neprišiel tatik zachranca a Patrik sa zrazu rozhodol poriadne napiť vody z poharika so slamkou .No tak zatiaľ úspešne bez cicky.V noci sa chystám kojit ale ak to bude katastrofa ako posledné týždne ,tak od zajtra odstavujem úplne.
@katinka4 tak ja kojim len pred spanim vecer.. troaku a v noci 1x..ale uz len z jedneho cicika.. bo v druhom uz nic neni
@dzejndzejnova mne dnes svokra so svagrinou tvrdili že robim chybu a mam kojit len cez deň a večer dať kašu,pudink alebo krupicu a v noci nekojit vôbec , lebo že pridem o mlieko takýmto spôsobom rýchlo .Ja už fakt neviem 😢
@katinka4 ja cez den uz nekojim dlhoooooo. A mlieko stale mam.. takze blbost...
@dzejndzejnova tak skus poharik alebo vyskusaj rozne typy cumlov.
Nasa bola tvrdohlava, z flase vodu az v roku,aj to cumel specialny, x som.ich vyskusala.... Ale nakoniec sa chytila a po odstaveni v 2r.uz teda vedela pit z flae a velmi rychlo aj z pohara .