Ahojte mamicky prosim vas dns som sa rozhodla ze by som chcela davat malej kravske mliecko ale ona mi nechce pit z flasky ako ju to naucim????
Kamarátka naučila malú piť mliečko z tej odmerky čo je pri Nurofene, začala jej to robiť takou hravou formou, až si na to malá zvykla a potom si mliečko pýtala aj sama
@pupulka18 syn sa naucil ako stvormesacny,nemal problel to striedat. Dcerka az ako rocna..dovtedy sle skusali vselico mozne,neslo to. Takze len skusat,skusat roe typy flias,mozno sa nauci rovno z poharika,moz.o z poharika cez slamku.. A neviem,kolko ma mesiacov..ak je moc mala,mozno to nepojde rovnako,ako u nas..(a nezabral ani moj 4dnovy pobyt v nemocnici,ked didi neboli.)
🙂...Mala ma rocik
@pupulka18 Ani moji nikdy nepouzivali flašu, uz s prvymi prikrmami som davala piť čistu vodu, v roku sa uz obaja bez problemov napili z pohara, takze ak nechce nenutť ju, tebe by sa tiež nepačilo keby ťa do niečoho nutili, pekne z poharika a uvidš ze bude spokojna 😎 Flaša je iba dalši zbytočny zlozvyk
@pupulka18:
Co ju chces naucit? Pit z flasky alebo pit normalne kravske mlieko? 😉
Rocne dieta sa uz rychlo nauci pit normalne z pohara alebo so slamkou. Existuju aj pohariky, z ktorych sa pije ako z normalneho pohara, nemaju ziadne naustky ani cumle, taky ma napriklad Avent.
Moja dcera velmi rychlo pochopila princip slamky, ale vie pit aj z pohara. Teraz uz chce robit vsetko sama, tak jej mozem dat iba par kvapiek a aj tak ju musim prezliect 😝
Ak jej nechuti mlieko pit, skus jej spravit mliecnu penu a davat lyzickou, aby si zvykla na chut. A potom ponukat po troskach ako napoj. Aj ked ho priamo pit nemusi, staci pestra strava s mliecnymi vyrobkami. Ale to je kolko ludi, tolko nazorov 😉
moji tiež nemali flašu, hneď som ich učila piť z pohára, len trpezlivosť ..nič iné nepotrebuješ 🙂
Neuc ju to, davaj jej mlieko lyžičkou, neviem kolko mala rokov ale môžeš skúsiť aj slamky, kľudne môžeš preskočiť konferenciu fľašu, bratrancov syn od narodenia bol veľký hlados a kojenie bolo u nich trápenie lebo malému sa nechcelo tahat a fľašku zásadne odmietal tak ho kŕmili lyžičkou a bol spokojny 🙂