Ako naučím dieťa piť kravské mleko z fľašky?

pupulka18
7. júl 2014

Ahojte mamicky prosim vas dns som sa rozhodla ze by som chcela davat malej kravske mliecko ale ona mi nechce pit z flasky ako ju to naucim????

liuba84
7. júl 2014

Neuc ju to, davaj jej mlieko lyžičkou, neviem kolko mala rokov ale môžeš skúsiť aj slamky, kľudne môžeš preskočiť konferenciu fľašu, bratrancov syn od narodenia bol veľký hlados a kojenie bolo u nich trápenie lebo malému sa nechcelo tahat a fľašku zásadne odmietal tak ho kŕmili lyžičkou a bol spokojny 🙂

drobcek26l
7. júl 2014

Kamarátka naučila malú piť mliečko z tej odmerky čo je pri Nurofene, začala jej to robiť takou hravou formou, až si na to malá zvykla a potom si mliečko pýtala aj sama

siska53
7. júl 2014

@pupulka18 syn sa naucil ako stvormesacny,nemal problel to striedat. Dcerka az ako rocna..dovtedy sle skusali vselico mozne,neslo to. Takze len skusat,skusat roe typy flias,mozno sa nauci rovno z poharika,moz.o z poharika cez slamku.. A neviem,kolko ma mesiacov..ak je moc mala,mozno to nepojde rovnako,ako u nas..(a nezabral ani moj 4dnovy pobyt v nemocnici,ked didi neboli.)

pupulka18
autor
7. júl 2014

🙂...Mala ma rocik

gaby21
7. júl 2014

@pupulka18 Ani moji nikdy nepouzivali flašu, uz s prvymi prikrmami som davala piť čistu vodu, v roku sa uz obaja bez problemov napili z pohara, takze ak nechce nenutť ju, tebe by sa tiež nepačilo keby ťa do niečoho nutili, pekne z poharika a uvidš ze bude spokojna 😎 Flaša je iba dalši zbytočny zlozvyk

ichbinich
8. júl 2014

@pupulka18:
Co ju chces naucit? Pit z flasky alebo pit normalne kravske mlieko? 😉
Rocne dieta sa uz rychlo nauci pit normalne z pohara alebo so slamkou. Existuju aj pohariky, z ktorych sa pije ako z normalneho pohara, nemaju ziadne naustky ani cumle, taky ma napriklad Avent.
Moja dcera velmi rychlo pochopila princip slamky, ale vie pit aj z pohara. Teraz uz chce robit vsetko sama, tak jej mozem dat iba par kvapiek a aj tak ju musim prezliect 😝

Ak jej nechuti mlieko pit, skus jej spravit mliecnu penu a davat lyzickou, aby si zvykla na chut. A potom ponukat po troskach ako napoj. Aj ked ho priamo pit nemusi, staci pestra strava s mliecnymi vyrobkami. Ale to je kolko ludi, tolko nazorov 😉

mejjus
8. júl 2014

moji tiež nemali flašu, hneď som ich učila piť z pohára, len trpezlivosť ..nič iné nepotrebuješ 🙂