Prosim vas o radu. Nemozem maleho kojit (prosim neradte ako kojit, naozaj to nie je mozne), no neviem ako ho nakrmit, kedze vytrvalo odmieta flasu. Mame uz doma vsetky druhy cumlov a flias. Mliekom to nie je, on ma vseobecne problem chytit flasu. Trva to uz dva tyzdne. Vypije z nej 40 ml, aby prezil, aj to s velkymi problemami a viac nie. Ked ho chcem nakrmit, vypada to ako keby som ho mucila. Som uz zufala.
@katka123456 Keď ináč nepôjde - tak kvapkadlom. Dobré veľké je od kvapiek na bruško - babycalm. Ja som malú dlho kojila a keď som potrebovala v začiatkoch dostať do nej vitamíny+trošku vody - tak fľaška tiež nehrozila žiadna - tak jedine tým kvapkadlom. A neskôr zobrala na milosť len obyčajný kaučukový guľatý cumeľ s najmenšou dierkou - ináč sa dusila. Alebo sú aj fľašky na ktoré sa šróbuje lyžička - len či by malý trošku spolupracoval.
@katka123456 presne ako píše
@sense ma pravdu...
@katka123456 - do cumliku urob 9-12 mensich dier okolo tej zakladnej a uvidis, ze to pojde. Takto totiz strieka mlieko z prsnika a preto je mu cudna flasa. Takto male babo sa preuci rychlo.
skus striekackou al po lyzickac, ako vies ze to mliekom nie je?