Ako miešať SUnar s materským mliekom?

25. feb 2021

Ahojte, môžte mi poradiť ako mám miešať Sunar s materským mliekom ? Dr nám to takto odporučila lebo moje jej nejak nechutí keďže je Sunar sladší.

ivanka12311
25. feb 2021

Podľa mňa to nie je dobré miešať s UM s MM.. veď to je ťažké aj materské aj umelé..ja by som to miešala podľa návodu kojenecka voda+Sunar

patka06
25. feb 2021

určite by som nemiešala, radšej by som skúsila iné UM

veronikaszabova
25. feb 2021

Urcite nemiesat

e1i
25. feb 2021

Aj nám v nemocnici povedali ze to sa nemiesa. Dávala som raz to raz to. Svojho som mala menej tak keď som nazbierala potrebnú dávku mala moje ak nie tak umele

Mala bola ale predčasne a tiež som pôvodne myslela ze sa to zmiesa dokopy a dajú jej tak a vraveli ze nie ze tak ako som vyššie pisala

tosomja
25. feb 2021

Nutrilon je hnusný, nie je sladký. Skúste ten 🙈

ivanka12311
25. feb 2021

Autor,: ten Sunar je celkovo ťažší, síce je chutný..my sme potom prešli na HiPP to bolo lahšie aj fajne mliečko nerobilo problémy určite to nemiešajte s materským

zuzana_ilkova
25. feb 2021

Ahoj no ja led som miesqla um a moje mlieko maly mi strasne grcal z toho a mal koliky... ja by som to neriešila uz nikdy, ked nechce materske nechaj um alebo prestaň dávať um

tumira
25. feb 2021

toto odporuca pediater? to som este nepocula veru,ved to musi byt tazke aj na zaludok

barus26
25. feb 2021

nechápem tiež že toto odporučí pediater 🤦🏻‍♀️ aj mne jasne v pôrodnici povedali že toto sa nerobí

asia83
25. feb 2021

Normálne. Urobíte Sunar podľa návodu a prilejete do neho materské mlieko. Tiež som tak pri synovi robila. Čo by ste chceli inak urobiť?