Ako dlho vydrží krabica umelého mlieka?

8. apr 2022

Mamičky ktore dávate dieťaťu umelé mlieko aké dávate a ako dlho vám vydrží jedna krabica ? Čakám dvojičky a chcem mať o tom prehľad keď budem kupovať mliečko lebo bývame ďalej od mesta a budem musieť viac kúpiť naraz.

julie19
8. apr 2022

No to sa nedá takto presne povedať to záleží od veku a apetítu bábätka … novorodeniatko pije máličko ale často, potom keď podrastie tak dajme tomu nepije tak často v noci ale zas tie dávky sú oveľa väčšie … naša mala na začiatku mám pocitkrabicu mlieka mala na 2 týždne to keď bola úplne mini a keď sa rozpila a kým nejedla už aj príkrmy tak krabica vydržala tak 5 dni 🤷‍♀️… od narodenia kupujeme 800g Nutrilon … teraz ma 17 mesiacov a mlieko pije len ráno a večer a krabica nám vydrží 8-10dni podľa toho či zje večer klasickú večeru alebo nechce a dá si viac mlieka

nikka055
8. apr 2022

Vela zavisi od veku,granaze konkrétneho mlieka...ked bola moja mala tak sme mali 10x 800g dozu na mesiac ltt, ako rocnej jej stacila 1doza na 2tyzdne

ailiba
8. apr 2022

Suhlasim s predchadzajucou odpovedou, len chcem dodat, ze by som nekupovala vela z 1 mliecka, co ked mu nesadne? Zatial staci 1 krabica a uvidite, ked sadne, mozete prikupit, hoci aj cez internet viac.

nikha2809
8. apr 2022

U nás to vychádzalo cca 100g na deň.

mia_von_prag
8. apr 2022

Nam vydrzi jedna 600g krabica 4 - 5 dni. Uz od narodenia to tak bolo doteraz (ma 3 mesiace)
A suhlasim, nekupovat vela dopredu. Mlieko nemusi sadnúť. Na začiatok kupot zaosbu na max 2 tyzdne dopredu

uriva
8. apr 2022

Ja tiež kupujem Nutrilon 800g a vydrží cca 5 dní, keď bolo novorodenaitko, tak aj týždeň, ale nikdy nie viac. Ale tiež čakám, že so spustením príkrmov sa to už začne naťahovať. Ja ale kupujem zásadne cez net, viac sa oplatí, napr. teraz naposledy to bolo cez lekarenvkocke, kde bola super cena(prišlo do troch dní cca). A tiež súhlasím, že na začiatok treba mliečka vyskúšať, prvé dieťa neznášalo Nutrilon a nafukovalo ho, tak sme mali Sunar. Toto druhé som začala teda Sunar, zle bolo, nervózne a Nutrilon úplná pohodička. Potom som mala v zálohe ešte Hipp a Bebu, ale tam sme sa nedostali, keďže toto sadlo.

amelie2017
8. apr 2022

Na um sme presli okolo 4-5 mesiacov, to sme otvarali nove kazdych 5 dni. Teraz ma 9, uz papa aj prikrmi a mame ho tak na 7-10 dni. Podla toho, kolko sa budi v noci, a tak. Neda sa to zovseobecnit.

brrrrrciatko
8. apr 2022

@julie19 ja by som nekupovala nic. Potom az ked vas prepustia z nemocnice, by som kupila to mlieko (ak sadne), ktore tam davli q zbytocne nemiesala.
Potom ak nedojcite aj lekarka predpisuje mlieko a je o polovicu lacnejsie

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fiafia
24. máj 2022

Dávali sme Nutrilon. Na začiatku aj krabica týždenne. S príkrmami sa to predĺžilo. Neskôr už len plechovka na mesiac.