🙂 ahojte mamicky.chcela by som sa spitat ako dlho pili vase deticky um.moj mali ma vo februari 2a pol a este stale ficime na um.a este pod otazka ake um pili vase deticky nad 2 rocky?vdaka maminky 😉 🙂
do 6 mesiacov aj jedno aj druhe,....zbytocne vyhodene peniaze na 2,3,..... 🙂
Do 3rokov sme pili um a teraz kravske mlieko...
Dcerka do roka - viac nechcela a syn ma zajtra 3 a stale pije rano a vecer. Pije Bebu pre deti 2 a viac rocne
My zatial doteraz.Mala ma 1rok 9mesiacov.Pije i 4krat denne. Mala si sama vypyta. Plus normalny obed vecera ,ranajky, svacina...jogurt zelenina ovocie atd....ked chuti preco nie 🙂
My teda mame len pat mesiacov, ale po pol roku som rozhodnuta prejst na kravske a po velkej noci, ked uz budu kozy bez kozliatok na kozie. 🙂 A inak najskor obyc nutrilon, potom nutrilon comfort a skoncili sme pri bebe H.A. 🙂
Prvé do dvoch rokov. Druhá bola kojená do roka, do dvoch pila france lait. Tretia bola kojená tiež do roka od roka pije kravské mlieko... 🙂
do 6.mesiacov materske, do cca 14.mesiacov UM a potom kravske. ale zacalo jej robit zle. a uz niekolko mesiacov ho nepije vobec. ked budem mat druhe dieta tak do 2.rokov kravske nedam urcite
Naša pila do roka s tým, že ho čím ďalej viac odmietala. Takže to boli zbytočne vyhodené peniaze, keďže sme zakaždým pol fľaše vylievali.. tak sme prešli na obyčajné kravské..
Druhej malej budem dávať um. mlieko tiež max. do roka..
ja mam extra dieta pila UM do 5 r. ine nechcela,sice iba 1x denne rano,ale ona je Unikat 😀
my sme pred tyzdnom presli na trvanlive takze UM pil do 2rokov..... aj ked som mala obavy ze ho nebude chciet pije bez problemov....
ma 19 mesiacov a pije rano a vecer, 1 krabica mesacne cca. este mame 5 krabic, takze bude pit do 2 rokov. uz sme skusali aj kravske, kym to bolo vo flasi biele, tak vypil. z pohara nechcel. 😀
my sme vyskúšali kravské no čisté mi ho nevypila vôbec,tak som skúsila zmiešať s UM no dve noci sme nespali tak ju bolelo bruško,takže sme naďalej na UM.To jej chutí stále 🙂
Dcera pila UM do 2,5roka, doteraz miluje mlieko. Do 3,5roka pila z flase, potom to tatino zarazil. Z pohara pije cez slamku.
Chlapcovi tiez budeme chciet davat rovnako.
22 mesiacov a keby nedostal salmonelu, pil by dodnes
najstaršia dcera do 10 mesiacov, do 7 mesiacov bola kojená, potom sa sama odstavila nechcela ani UM ani kravské, žiadne, chlapci pili starší do 4 rokov, mladší do 3 rokov, nestlé NIDO, a najmladšia má teraz 15 mesiacov a pije nutrilon a bude piť do 3 rokov alebo dokedy sama sa neodstaví
nekojeny syn mi do 4 rokov nechcel nic ine 😀 po 2 rokoch uz som davala bebu bola na nu vtedy v dm-ku stale akcia, dovtedy nutrilon, 14 mesiacov kojena dcera nechcela nikdy ziadne, presla neskor az na kravske
Moje obidve deti pili "umele" mlieko do 3 rokov. Kvoli odporucaniu pediatra.
do 3,5 roka, potom bol výpadok mlieka Babylove tak sme sa odučili...
Syn bol na UM asi do 18 mes, dcerku som dojcila do 6 mes a odvtedy na Um. Teraz ma 13 mesiacov a planujme dlhsie ostat pri umelom mliecku, nakolko je atopicka a zbytocne tazkosti jej robit nehcem....do 1r som im davala nutrilon, potom sme presli na Hami (cenovo vyhodnejsie, ten isty vyrobca, ale je to "zakladna rada" Um)
Môj synček mal teraz 6 mesiacov... doteraz pil Sunar complex 1 a od zajtra už ideme na 2. Kaše mu zarábam už s kravským mliečkom. Na pitie by som ale chcela kozie. 🙂 tiež čakáme, dokiaľ sa narodia kozliatka a budem kupovať také + ten Sunar 2
my sme od 6tich mesiacov do terajších Vianoc pili nutrilon. Počas sviatkov ho jedno ráno R. odmietol. Povedal, že aj tak je po ňom hladný. Tak pije z pohára kakao, alebo bielu kávu. možno ešte vyskúšam nutrilon vanilkový.
Moja 3,5r.dcerka stale pije rano a vecer UM kupovali sme Bebu 3,ale teraz uz mame druhu dcerku a zase kupujeme plienky a ine tak som presla na lacnejsiu alternativu UM a to na Humanu,kupovala som cez net a vysla ma o 100Kc lacnejsie(zijem v CR) aj po Sunare som pozerala.Starsia to ma proste rada,pit mliecko rano a vecer,to je jej ritual.
Nikdy🙂 Dcérka má 20 mes. a do 10,5 mesiaca bola dojčená a od 10,5 mes. pije len kozie a kravské mlieko.
do 3 rokov. nestlé junior bifidus.
obaja do 13 meisacov... a potom kravske plnotucne... a piju ho doteraz cca 1/2 litra denne 🙂
maly bol kojeny do 17m,potom sme zacali kravskym..mala kojena do 16m,sunar do 18,potom tiez kravske.
my mame cez 3 roky a UM jej stale davam - nefajcime, nepijeme, tak na mlieko jej dam, povazujem ho za vyzivnejsie ako kravske
náš pil UM do 3... od roka však už iba na spanie... zasýtilo ho viac ako kravské... takže cez deň pil kravské a pred spaním v postieľke si vypil cca 2 deci UM...