Ahojte mamicky, prosim vas ak mate niektora skusenost, napiste mi ako chuti nutrilon comfort - citala som, ze je mierne horky a to je takisto nutrilon HA a ten mi mala prave kvoli tomu nechcela. Teda ak viete, je takisto horky ako nutrilon HA? Nechcem zbytocne vyhadzovat peniaze za nieco, co nebude papat. Z klasickeho nutrilonu ju nafukuje a ma spenenu stolicu z neho. 😒
dakujem
Tak nutrilon comfort bylo naše první UM-je prý fakt hořký, ale mě ho prcek pil bez problémů a na bříško mu to hodně pomohlo 😉
no toho som sa bala, ze bude horke, presne ako HA... ☹
takze asi budeme musiet vymysliet nieco ine na problemy s bruskom...
lula vyskusaj ak mozes 🙂
a este ak by ste mi vedeli poradit co je proti naduvaniu z UM? citala som ze nejake probiotika, su na predpis?
Nutrilon Comfort jsme pili od tří do pěti měsíců a je opravdu hořký. Karlík ho ale pil v pohodě, páč mu opravdu pomáhal na bříško, po tom obyč měl strašné koliky ☹
butuš my sme měli normální nutrilon a přešli sme na comfort úplně v pohodě. Jestli někoho máš v okolí kdo to používá tak to odněj zkus. Nám to na bříško pomohlo.
My jsme dávali Nutrilon Comfort od 4 měsíců právě kvůli horšímu trávení a kolikám a malý ho vzal úplně v pohodě. Zkoušela jsem ho jednou a mě teda hořký nepřipadal, ale souhlasím s adrianou1 - nejlepší bude zkusit vzorek od někoho kdo ho používá. Jinak na trávení nám nepomohlo nic, dokonce ani kapičky za 600kč, ale spolehlivě zabírají na koliky a bolení bříška homeopatika Colocynthis 9CH, to máme ozkoušené a že jsme si zkusili! 😉
butrus:take jsme na Comfortu a malej ho pil uplne v pohode.je nahorkly,ale asi kdyz je hlad,tak je hlad.a jeste jsme mu davali probioticke kapky (dost drahe) a pomohly hodne.ted uz pije jen comfort a planuju ze prejdem i na comfort 2.Jo a pokud jste na UM,super tip: delam mu mlicko do vyvaru z kminu (slovensky tusim rasca),stridame to s prevarenou vodou.Pomaha to na zacpu a prdiky.
My ho zkusily asi ve 2 měsíci..pila ho normálně..Ale po 2 týdnech jsme ho vysadily, protože malá něj měla opravdu strašné nadýmání...Tak jsme se zase vrátily k Nutrilonu HA /nejsme alergici, ale jak jsme hrozně trpěly na koliky, tak je v něm mléčná bílkovina jaksi štěpená a tudíž lépe stravitelná/...a prdy byly částečně zažehnány 😀 😀 Na normální /zelený/ nutroš jsme přešly až asi kolem 5 měsíce....
Comfort je nutrilon HA tiez.
Butrus, je horky.
hnusně 😖 🙄
agatka77: jak silny vyvar delas? Na deci vody kolik kminu? Diky
skusala som ho dat aj ja malemu..vypil 30ml napinalo ho riadne,asi je to natom,ako je babo fajnove 😉
je to hnusne,horke
butrus - naší malou taky klasický Nutrilon ji nadýmal, Comfort pít nechtěla (což se ani nedivím), tak jsme to vyřešili Sunarem a je po problému 🙂 . Sunar jí sedí, nenadýmá a chuťově je úplně někde jinde i než normální Nutrilon - je fakt výbornej 😉 - ujídám jí ho 😀
naša mala comfort len chvíľku, lebo mi ho pila skoro hodinu, proste jej nechutil...tak sme sa vrátili späť k zelenému nutrilonu čo jej "berie"
Ja davam malej comfort, presla nanho uplne bez mihnutia oka, ale nechutnala som ho. Mam?