Ako často pijú mlieko vaše ratolesti?

xixixi69
22. okt 2014

Ahojte ženy mam dcérku,ktorá má mesiac aj týždeň papáme UM (Francúzske mlieko) vypije mi 120ml ale cez deň pýta papať každú hodinu.V noci to mame v pohode tam papáme len raz. Neviem si s tým rady. Za všetky návrhy a rady vopred ďakujem.

oladuna
22. okt 2014

@xixixi69 treba asi robit vacsie davky mliecka lebo ak pyta papat uz po hodine tak to znamena ze je stale hladna.su UM pre hladnejsie babatka.skusila si to? Ale asi treba zvysovat davky.

xixixi69
autor
22. okt 2014

No lekárka nám nakázala len 90ml a to som jej zvýšila uz na 120ml a vypije len 120ml.Skúšala som jej už všetky a robila to pri každom len toto je jediné,ktoré ju nezapeká a negrcká z toho.

annko
22. okt 2014

Ahoj, ja som mala podobne s malym, tak som to urobila tak, ze pil kazde dve hodiny a vacsie davky, postupne, ale pokial je taka malinka, a pije a negrcka, uz to je uspech!! treba vydrzat, a zvykat ju postupne napriklad tak, ze ked spi nechat ju spat, moj spal v noci 2-3 hod. potom pil tych 150 a zvladol to lebo bol fakt hladny, este ma napadlo, ze treba aby pil dlhsie, teda cumel s uzkym prietokom, nam to pomohlo kvoli vygrgavaniu, da sa ho dat vygrgnut aj v polovici flase, potom pokracovat dopit a znova odgrgnut..... vyskusaj 🙂

drobcek26l
22. okt 2014

Môj papal každé 3 alebo 3,5 hodiny a tiež 120ml mliečka. Ak začal mrnkať medzitým, ponúkla som mu troška čajíka a bol pokoj. Myslím že som tým čajíkom nič nepokazila, akurát si pekne zvykol na režim kedy má papať a tento režim si udržal až do dvoch rokov