Ja kojim,ale 2x za den davam bebu.maly papa kazdu hodinu,ked kojim,tak aj pol hodinu a ked bebu,tak vypije aj 120ml.ma 6 tyzdnov.detska lekarka hovorila,ze mu mam davat,len 100ml, lebo bude tucny.moze papat tak casto a tolko vela?dakujem za odpovede 🙂
podla mna kazdu hod davat 120ml je dost vela. my sme jedli kazde 2 hod Nutrilon.
Moje plne kojené dieťa je každé 3 hodiny ak ide o odstriekané mlieko z flašky (90 ml) a každých 60 - 90 minút, ak sa kojí z prsníka, tam množstvo neviem, ale trvá to tak do 10 minút, potom zaspí alebo začne revať. Preto to kombinujem aj s fľašou. Má presne 7 týždňov a cca 6 kg.
Moj syncek je kojeny, ma 7 tyzdnov, papa ako kedy - na poziadanie. Niekedy kazde 3 hodiny, niekedy kazde 4, niekedy aj kazdu hodinku - ale to si skor len tak cucne (tipujem, ze bud od smadu alebo na ukludnenie, ci uspanie - cize to asi nie je plnohodnotne jedenie). V noci cca kazde 4 hodinky raz vydrzal aj 7 hodin spinkat bez jedenia. Cize asi odsledovat, ako papa pri kojeni (ci naozaj saje, ci dostatocne dlho saje, tak, ze sa zasyti) a podla toho potom asi tu bebu davat. Kojene deticky papaju na poziadanie (to asi vies, cize tam asi neodsledujes, kolko toho vypije z prsnika) - cize mozu aj kadzu hodinu, aj kazde 4 hodiny... Ale ak kojis a popri tom prikrmujes, asi by som sa este obratila na laktacnu poradkynu.
moj ma 2 mesiace,je kojeny a papa od narodenia kazde 2 hodiny
Beba je taka,ze "nalieva" deticky,ale ked mu chuti,davaj ako davas,....aj moja dcera pila Bebu a velmi bola z nej taka naliata,aj ju zapekalo a tak sme presli na Francuzske mlieko,....