Ahojte. Museli sme prejsť pred týždňom na UM. Zvolili sme Nutrilon HA. Malinký si pýta papať cca každé 2 hodiny, no vypije len okolo 70-80ml. Viem, že by mal vydržať aspoň 3 hodiny, snažím sa čo najdlhšie predlžovať čas medz jedením, no aj tak vypije len toľko. Ako ho naučiť papať každé 3 hodiny? Alebo si len potrebuje zvyknúť? Má 5 týždňov 🙂
nenaucis, treba dat vtedy ked pyta a netrapit zbytocne 🙂 nie kazde babo je rovnake
@lily_279 rozostupy 3 hodiny sú preto aby tráviaca sústava nebola preťažená a stihla UM spracovať. Ak dáš bábätku jesť častejšie, môže sa stať, že ho bude bolieť bruško. Keď teda dávaš každé 2 hod. odsleduj si, či nemá problém s trávením. Niektorým bábätkám to proste robí problem ale nemusí každému.
@lily_279 moja papa tiez kazde dve hodiny niekedy 60niekedy viac. Ale moja ma reflux tak som aj rada. Kazde dieta je ine a pyta si inak jedlo. Samo dobre vie🥰
@lily_279 ahoj ,nám pediater povedal ,že keď si pýta môžeme dať aj po 2 hodinách. Tiež boli dní kedy pýtala malička aj každé dve hodiny.
niektore deti potrebuju menej a castejsie, aj moja papala kadejako. Ak negrcka, kludne mu davaj tak ako pyta.
mliečko som dávala iba kde bolo dieta hladne a tom som poznala podla plače poznala že chce papat
@lily_279 Najskôr skús vylúčiť hlad inými metódami, teda či mu nie je zima, teplo, neche sa mojkať, nosiť atď. Keď je to naozaj hlad, daj mu papať. Ono sa to bude meniť. Kŕmiť častejšie a menej je tiež forma. Najmä počas rastových špurtov bábätká papajú viac a častejšie. Je to normálne občas. 😊