Ako často kŕmiť 4,5 mesačné dieťa na umelom mlieku?

pantalon
7. jún 2016

Ahojte, synček má 4,5 mesiaca a je neustále hladný. Vypije cca 190 ml mlieka. Hovorí sa, že pri UM by mal jesť najskôr po 3 hodinách. Už sa pokúšam dávať aj príkrmy, ale zatiaľ mu to moc nešmakuje, takže nakoniec aj tak skončíme pri mlieku. Ako ste na tom vy?

katka1981
7. jún 2016

Ja som krmila presne podla tabulky na obale Nutrilonu a mala si pytala zhruba kazde 2,5 hod. max. 3. Ked interval znizila na kazde 2 hodiny a trvalo to viac ako 1-2 dni, vedela som ze musim zvysit davku mlieka, ale presne si to nepamatam. Ako casto ti papa? Zavisi aj od vahy. Ja som prikrmy zaviedla ked mala 5,5 mes., ako doki radila.

zabina27
8. jún 2016

skus bud zvysit davku o odmerku, dve, alebo trochu skratit interval, ako mu davas. ako vies, ze je hladny? skoci hned po mlieku a potom je spokojny? ak hej, tak asi je hladny, ak nie, skus mu ponuknut trochu vody. na prikrmy ma cas, kym si zvykne, mozes skusat, ale zo zaciatku je to na zoznamenie, nie na najedenie. mozno ma len obdobie, ze sa nevie dojest, mozno o tyzden bude nechavat mliecko vo flaske, uvidis. ale ked je hladny, tak krm 😉 pripadne sa na to opytaj dr, ak sa ti to fakt nezda
inak ja som to, ze "Hovorí sa, že pri UM by mal jesť najskôr po 3 hodinách" nikdy nepocula, len raz som to nedavno citala tu a teraz od teba, urcite som sa tym neriadila, ked bol maly na UM

zuzka_1985
14. jún 2016

Presne ako pise katka,riadila som sa podla odporucani vyrobcu a ked sa zacal interval medzi davkami znizovat,vedela som,ze je cas pridat dalsiu odmerku,ze mu nestaci

zuzanaete
14. jún 2016

Nam doktorka hovorila, ze dieta na um krmit ako kojene. Proste, ked je hladne, tak dat jest. Ziadne intervaly, ziadne tabulky, riadit sa dietatom.

gabona1
16. jún 2016

Ahoj, my máme mliečko amilk bifido, ktoré dobre zasýti. Malý je taktiež dosť hladoš, tak mu niekedy dávam dávku aj skôr, ako po troch hodinách. Treba sa riadiť dieťatkom, ono si vypýta, čo a koľko potrebuje. Náš malý ale prespí celú noc, tak potom možno cez deň dobieha nočné dávky.

holubicka28
16. jún 2016

Moja ma 5,5m a jedava niekedy po 1,5h, inokedy po 2-3hod, ale ona pije tak 60-120ml na jednu davku (vynimocne 150ml), takze papa aj 8x za den😃 Ja by som dala tolko, kolko si pyta..